Grattis på 18-års dagen!

Igår fyllde bloggen 18 år. Den är myndig nu! 18 år. Jag minns blogginlägget jag skrev när jag själv fyllde 18. Du tror att du är vuxen nu, men du är fortfarande bara ett barn.

Bloggen, en av de bästa sakerna jag har gjort i mitt liv. Tänk om jag aldrig hade skrivit det där första inlägget när jag var 14 år ung och det var sommarlov? Tänk om jag hade gett upp när jag som 15-åring fick mitt första dödshot. Om jag hade låtit mig skrämmas iväg från det jag älskade, istället för att rida igenom det som stormat för att få fortsätta med det roligaste jobbet jag har haft i hela mitt liv.

Jag älskar min blogg på samma sätt som jag älskar vissa människor i mitt liv. Ömt, stort och snällt. Jag har den här platsen att tacka för så otroligt mycket bra i mitt liv. Varje dag i 18 års tid har jag berättat för den här platsen om hur jag mår, vad jag har gjort och hur saker känns. Vi har skrattat och gråtit tillsammans, växt upp sida vid sida. Jag har lutat mig mot den i ensamhet och fått stöttning som om den vore min bästa vän.

Tack bloggen för allt du har gjort för mig i en hel barndoms tid. Det är oändligt länge. Jag hade aldrig trott den som sagt att vi skulle hållit ihop så här länge, men det gjorde vi. Jag är så stolt över oss. Du har tagit hand om mig. Och framför allt har ni som läst den varje dag gjort det. För utan er, ingen blogg.

Puss & hurra för bloggen!! ♥

Första bloggåret :’)

  1. Grattis till bloggen och tack till dig för alla års läsning! Vilken stilinspiration du gav mig på den tiden. Jag sydde till och med en liknande kjol som den på bilden här efter att inte ha hittat en att köpa i butik. Härliga tider!

    1. Men gud då har du ju läst här inne super länge!! Så glad jag blir, tack för det ❤️

  2. Minns den spegeln! Och ditt nick som Rar.
    Du och en bloggare som hette Sigrid och alltid gick i klänning, ni var aldrig stilförebilder för mig men minns att jag tyckte ni klädde er så fint! Inte alls som jag som levde och lever i mjukiskläder men ni var så fina och piffiga <3

    1. Men åh så gulligt skrivet och vad kul att du minns! Sigrid var alltid sååå fint klädd tyckte jag också! Puss på dig!

  3. Åh! Grattis ❤️ Galet att det är så många år, inser nu att jag själv har vuxit upp med din blogg och den ända jag håller kvar vid 😊

  4. Åh, Rar!!! Gud minns den tiden som om det vore igår haha.. jag är ett par dagar äldre än dig bara och har följt sedan bloggstart! Hittade så mycket modeinspo här (typ dom ärt gröna mocka heelsen från Topshop och alla H&M Trend outfits :’-) ) redan då och alla dina fina texter har känts som fina kompiskramar med pepp och värme. Tack för att du fortsätter låta mig följa med dig genom livet <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi