Gröna Lund, balkonghäng och Minsta Maran

Förr förra måndagen fyllde Julia 25 år! Hurra! Det firade hela gänget med en lunch på Calle P vilket var sjukt trevligt.

Fredagskänslan fortsatte till efter jobbet trots att det var måndag för då mötte jag upp SteffiKasten!

Kasten är vår kvarterskrog och världens mysigaste ställe. Nästan bara pensionärer på kvällarna.

Vi hade mycket att prata om så det blev både skratt men också många tårar. Skönt att ha vänner som man kan göra båda med <3

Jag åt piggvar med pommes, grönsallad och brynt smörhollandaise… HEJ DÅ så gott!

På tisdagen var vi på Gröna Lund med Harry och Petra! Alltså dom två på den här bilden <3

Det var faktiskt en av de bästa dagarna i hela mitt liv. Att se Dante ha så kul, inga hysteriska utbrott från något av barnen, massa känsla av äventyr och spänning tillsammans, wow alltså… det är ju det här livet handlar om.

Torsdag och lyxlunch! By Malina presenterade sin resortkollektion på Kungliga Borgen. Jag hade äran att få sitta bredvid Malin som är grundare av By Malina samt favvon Kenza.

Det bjöds på massa god mat och vackra desserter.

Samma eftermiddag hamnade jag på Pom och Flora där jag slog till på nutellacroissant och te. Det ösregnade den dagen och jag hade glömt mitt paraply mellan möten, men vad gör det när grillade croissanter finns i världen.

På fredagen var det 21 grader och jag slängde på mig min nya sommarklänning från Adoore! ÄLSKAR den blåa färgen som liksom poppar.

För att gästa podden Power Women in Tech. Så kul att få berätta lite mer om Baby Journey och resan med bolaget!

Efter podd blev det lunch med Nordic Angels!

På lördagen fick Dante träffa sina kusiner för första gången. Åh hjärtat smälte, kolla hans blick, hur stolt han är. Gick och tittade ner i vagnen hela tiden :’)

Vi gick och fikade hela gänget.

Två av mina favoritkillar som jag får vara med varje dag dessutom, lyxens lyx.

På kvällen dukade jag upp snacks för balkonghäng när Dante somnat. Gäller att njuta nu när man har tre månader balkongsäsong!

Söndagsfrukost!

Damon och Dante gick till parken så jag la mig och läste på balkongen.

Sen gick vi till Östermalms IP där det var ”Minsta maran”. Ett springlopp för barn upp till 4 år där man sprang 250 meter och så fick man springa hur många gånger man ville på en timme haha. Har ni hört något så gulligt? Medalj när man kom i mål!

Efteråt gick vi hem till svärisarna för att grilla, mmm äntligen grillsäsong. Gud så det kommer grillas när huset i Marbella är klart!

Jag avslutade veckan med en kvällsprommis med Bosse. Ingenting slår Stockholm i juni ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi