Weekly Plans

På natten kommer vargtimmen och tar mig, jag har nästan ångest inför läggdags för att jag vet att det kommer. Men när morgonen gryr känns allt bättre igen, lugnet har lagt sig och jag dricker mitt kaffe med en känsla av att en ny dag också för med sig nya möjligheter.

För så är det. Vargtimmen kommer när känslan av kontroll saknas, men varje dag kan jag vakna och bestämma mig för att ta kontroll. Göra det som känns bäst. Och följa min egen starka magkänsla genom livet.

Idag sträcker jag på mig och tar kontroll över det som inte känns bra. Jag manifesterar det liv jag vill leva, och följer det genom att vara sann mot mig själv. Vi har alldeles för lite tid för att göra någonting annat.

Hur mår du idag? Om du också behöver göra en förändring så kan vi börja tillsammans idag! Och vi börjar inifrån ♥

 1. På natten kommer vargtimmen och det hjälper inte med melatonin! Vet vad du menar. Ibland är det dock lite bättre. Ha en bra dag i solen!

 2. Hej!

  Skulle du/ni inte kunna göra en liten guide inför sommaren om man ska besöka Stockholm med barn?
  Bra hotell, lämpliga restauranger, aktiviteter osv.
  Vore perfekt inför semestern!

  1. Kan du inte göra en guide o sedan uppmana dina läsare att göra guider över deras städer i kommentarsfältet. Jag behöver t ex tips om Varberg. Bäst glass, fika, butik, restaurang, guldkorn etc. Jag kan bidra med Halmstad o Lund:)

 3. Ditt inlägg kunde inte komma lämpligare! Du är så genomklok och en inspirationskälla. Tack tack tack! Du är bäst!

 4. Hoppas natten blir bättre :/. Har haft sömnparalys några gånger och uch, värsta jag upplevt nästan. Hjälpte att ej vara uttorkad (dricka mycket innan läggdags, prata ut om känslor osv) var under första året med bebis då det var lite sämn och mycket av allt annat.

  Har märkt att du träffat en vän som du i alla fall inte via blogg/sociala medier har lagt ut bilder på väldigt längre.

  Kanske är något samband där du kan fundera på.

  (Kan ju såklart bara vara att du ej skrivit om henne bara, förstår att vi ej ser allt, men du brukar vara flitig med skriva namn på e du lunchar med osv.)

  Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi