Om utbrändhet och det som gör hjärtat mjukt trots allt.

Min selfiekamera på telefonen har gått sönder, syns det? En spricka som gör alla selfies mjukare som om det vore ett filter över bilderna. Nåväl, jag sätter det i backlogen tills vidare.

En dag i sidenbyxor från Ahlvar Gallery och tanktop från Twist & Tango.

En kväll efter jobbet var jag på Grand Hotels terrass för vinprovning. Har ni druckit Lambrusco? Det är ett lätt, bubbligt rött vin som är vanligt i de regioner där jag kommer ifrån i Italien! Nu har Grand Hotel tagit in det som ett husbubbel – så trevligt!

Vi drack så himla goda viner med massa god mat till, dessutom var det en så skön sommarkväll. När jag gick hem pratade jag med en mäklare i telefon och kände hopp i luften när jag rundade Nybroviken.

Söndagsbrunch med Marith är bästa sortens helgaktivitet ♥

Plocka blommor till tvillingarna :’)

En lördagslunch med Marcus, Malin och EltonFiore!

Fika med mamma, pappa och världens gulligaste barn.

Another day another meeting. Tror jag har slagit mötesrekord den här våren. Men var gullig i ny topp från By Malina!

Finns det något vackrare än Djurgården från vattnet?

BOKTIPS!! Om utbrändhet och vägen tillbaka.

Har känt mig farligt nära utbrändheten den här våren och har alla signaler: glömmer bort saker, skakningar i händer, darrar i ben och armar, vaknar med hjärtklappning, svullen mage (ökad kortisol) och obehagskänslor i helt vanliga situationer.

Nu ska jag köra på dessa sista veckor till midsommar och sedan har jag ett nytt upplägg för hösten som kommer kännas så mycket bättre och roligare för mig! Så viktigt att ta hand om sig själv.

Men mitt i allt finns ju också det här:

Mina brorsbarn.

För i maj blev jag också faster och det känns mycket härligare i kroppen än vad jag hade föreställt mig och när ångesten kommer räcker det ibland med att tänka på dom har små personerna för att kroppen ska bli varm och mjuk istället.

Tänk att jag alltid kommer vara deras faster! Så lyx.

 1. Du tipsade om någon bok som handlar om en ung tjej med prestationskrav i instastory, vad hette den boken? Glömde skriva ner 😅

  1. Om du hade läst detta inlägg så ser du att jag tipsar om precis samma bok här ovan 🙂

 2. Tack för du delar med dig! ❤️ Vill bara säga att utifrån så reagerar jag på ”nu ska jag bara köra på några veckor till” när du precis beskriver oroväckande stressymtom. Att vara i nuet, att välja bort, att minska ned belastningar kan inte alltid vänta till sen. För då är det förmodligen så du kommer tänka även i höst. Och till våren. Och till nästa sommar. Var rädd om dig NU. Det är här och nu din kropp signalerar. Hälsar hon som träffar många utmattade patienter i vardagen. Stor kram!

 3. Hej M!

  Vi har haft samma fantastiska kvinna som blekt våra tänder, men kan jag få fråga vart du går nu eller skulle rekomdendera? Jag bor inte i Sverige sedan 15 år tillbaka men blekte alltid hos henne och ska hem i juli och önskar då att bleka igen och jag kände mig alltid trygg hos Eva och vågar inte prova någonting nytt utan rekomendation från någon som jag vet också var i trygga händer hos henne.

  De bästa hälsningar,

  S

 4. Vi ska till sthlm I juli och då är min son 21 månader. Har du tips på vad vi kan hitta på som är kul för honom också? Vi tänkte iaf skansen men är I sthlm i tre dagar så vill göra något mer 🙂 kan man bada någonstans? Akvarie? Alla tips mottages tacksamt 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi