En helg i L.A

Okej hörrni, nu kör vi sista bildracet från L.A!

Fredag morgon och jag vaknade upp till strålande sol, 25 grader och en av världens härligaste rooftops.

Efter frukost och poolhäng piffade vi oss för att åka och shoppa!

Jag var klädd i klänning från MandiBreeze och väska från YSL.

25 grader <333

Vi körde Rodeo Drive som är den stora shoppinggatan i L.A med alla märkesbutiker. Mmm dom är så fina och man vill ha så mkt!!!

Efter någon timme blev det dags för lunch på Gucci Osteria.

Oj så pepp jag var!

Vi åt en av de bästa luncherna jag ätit i mitt liv. För det första så var temperaturen perfekt, lokalen var så himla fin, personalen var otroliga och kocken var svinsnygg hehe… För att toppa det hela var jag och Petra på strålande humör och snackade om livsmål mellan ljudet av “ooooh” och “mmmmajgod vad gott”.

Ett stycke perfekt fisk.

Min älskade gullis!!!! DU ÄR BÄST!!!!

På kvällen var det bara att piffa sig för nästa fest. Nämligen vår Un’Sweet middag som vi hade arrangerat hemma hos Malin och Sigge!

Där blev det lång middag med massa mat, vin och musikquiz. Skrattade så jag grät och hamnade dessutom bredvid Mange som klipper våra Baby Journey-poddar! Det är så märkligt men vi har aldrig träffats fastän han har klippt alla poddar på Baby Journey sen 2 år tillbaka när vi släppte Stamcellspodden med Cellaviva. Det var Rebecca och Vanessa som kopplade ihop oss, ni känner säkert igen honom som Mange Mus om ni lyssnar på deras podd haha. Så kul att få ses IRL efter flera år av mejlkontakt och oj så trevligt vi hade!

En underbar fredag i livet som jag sent kommer glömma.

På lördagen blev det en slow start vid poolen.

Och när magarna började kurra efter lunch gick vi ner till Cecconis.

Där tog vi in alla förrätter att dela på och så pratade vi om syskonrelationer!

Jag hade hittat en väska på vintagebutiken The Real Real som jag inte köpte första gången vi var där. Sen ångrade jag mig och när vi kom tillbaka var den såld. Det var säkert för det bästa för det var verkligen inte en väska jag behövde men oj så fin den var :’)

På kvällen hoppade jag in i denna stass från Seezona!

Så åt vi middag med Rebecca på Catch.

Söndag och sista frukosten.

Vi kramade ur det sista ur rooftopen och ledigheten innan vi hoppade på planet hem.

Så jäkla glad att jag fick den här resan. Livsnjut x 1000.

  1. Jag blir glad av att se bilderna! Perfekt när man vaknar upp till grått och trist väder. Trevlig helg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi