Promenad på Djurgården till förmån för Barncancerfonden

Den 25 maj klockan 12.00-13.00 kommer jag tillsammans med Penny Parnevik och Petra Tungården att arrangera en barnvagnspromenad (man får gå med även utan barnvagn såklart!) på Djurgården till förmån för Barncancerfonden.

Promenadens tema är saker du inte visste om föräldraskapet och vi hoppas att kunna bolla detta med just dig. En promenad för oss som vill prata och umgås tillsammans på ett avslappnat och mysigt sätt!

Vi kommer att starta promenaden vid KMK (Kungliga Motorbåtsklubben som ligger precis bredvid Djurgårdsbron), och gå gemensamt ca 2.5km på Djurgården för att avsluta med en picknick. Promenaden kommer att börja vid KMK, ut på Djurgården via Villa Källhagen, över Folke Bernadottes bro och avsluta i parken vid den Blå Porten intill Villa Gothem där picknicken sker.

Alla insamlade gåvor går oavkortat till Barncancerfonden!

Var med och gör något viktigt tillsammans med oss! Njut av en lunchpromenad med glass-picknick, samtidigt som ni bidrar i kampen mot barncancer! Man får givetvis promenera även om man inte har barnvagn, barn eller donera och signa upp sig trots att man inte har möjlighet att komma – alla slantar räknas ♥

Om du ivmäntar lönen på onsdag går det också bra att donera strax innan eller efter själva promenaden. Det viktigaste är att vi samlar ihop pengar till Barncancerfonden! Målet är 50 000kr och det SKA vi klara!

Donera här!

 

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi