Ett snabbt hej!

Sanne skrev till mig att min måne står i skorpionen och det är inte alls bra. Gud vad skönt tänkte jag, det förklarar varför allt har känts så motigt senaste veckan. Hoppas skorpionen är långt borta till nästa vecka! Såhär kan vi ju inte ha det.

Har någon annan känt av att det varit tufft i veckan? Kanske är du också lejon med månen i skorpionen just nu. Till alla oss, kämpa, snart är det bättre!

Jag kikar bara in snabbt mellan vårt mors dag-event på Villa Dagmar och ett möte på kontoret. Efter mötet är det aw på Villa Dagmar så då ska vi dit igen och ta ett glas vin tänkte jag. Det blir en fin avslutning på den här soliga torsdagen, shit vad Stockholm bubblar just nu! Vädret får alla att bli sina bästa versioner av sig själva. Nästan alla i alla fall.

Anyway så sitter jag med en stor grej som jag behöver lite extra mycket tur med just nu. Så om du kan skänka mig en kärleksfull tanke blir jag väldigt glad. TACK!

Nu: mot mötet. Puss!

  1. Aaaah är också lejon och har mått piss i veckan. Kan det här vara förklaringen? Hoppas att det vänder snart. ❤️

  2. Heja dig! Heja också the lady som tar kort på er och som också fick komma med på bild i fönstret bakom er!

  3. Alla tecken har månen i skorpionen samtidigt eller i skytten som det är ni (byts av efter 2-3) dagar) ☺️

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi