Weekly Plans

God morgon gullisar!

Det är söndagskväll när jag skriver det här. Snart har jag tvättat fem maskiner tvätt och det luktar kashmir från badrummet där de ligger och plantorkar. För det mesta kemtvättar jag mina kashmirplagg men ibland får de fläckar jag vill behandla snabbt och då kör jag handtvättsprogrammet och plantorkar.

Men alltså lukten, herregud, det är verkligen inte en odör som passar mig. Jag är så sjukt känslig för dofter generellt och klarar typ av 2% av alla människors parfymer. Tycker de flesta verkligen har för starka parfymer alternativt parfymer som inte passar deras naturliga kroppsdoft.

Hur mycket bryr ni er om lukt? Blev det sämre efter covid? Jag vet många som fått förändrat luktsinne men för mig är både lukt och smak som innan. Däremot hade jag ungefär ett år när mycket av det jag åt smakade som gammal paprika??? Så jäkla märkligt men sen försvann det haha.

Tänk när vi berättar för våra barn om pandemin när dom är vuxna. Undrar hur världen kommer se ut då?

ANYWAY! Måndag och jag är riktigt peppad på veckan. Vi ska ha massa roliga inspelningar, jag ska på vinprovning på Grand Hotel, på torsdag har vi ett mors dag-event på Villa Dagmar som ni alla får komma förbi (se inbjudan nedan!) och så sitter jag och planerar en massa spännande saker som ni får veta mer om snart.

Mest taggad är jag på 21 grader på onsdag. Undrar vad man ska ha på sig!!! Ha en fin måndag nu 💚

Och varmt välkomna förbi Villa Dagmars lilla butik på innergården där vi är på plats på torsdag mellan 11-19! Baby Journey kommer vara där hela dagen för att snacka bebisresan, hänga och mysa med er. Perfekt om du är föräldraledig eller vill köpa en fin mors dag present till dig själv eller din mamma. Kom!

 1. HATAR när folk överdoserar sköljmedel! Och parfym på det! Fy fan. Själv använder jag knappt deo. Tycker ibland att vi ”doftförorenar” för mycket.

 2. Inte så mycket problem efter covid med doften (även om jag tappade doft och smak helt, alltså kaffe smakade varmt vatten 😲🤯) så konstig känsla, men det kom tillbaka efter några veckor.
  Däremot blev jag så sjukt känslig när jag var gravid för lite mer än tre år sen, slutade använda nästan alla parfymerade produkter och har inte gått tillbaka. Har parfym ibland, men tycker fortfarande allt luktar sjukt starkt och mår typ illa av för starka dofter. Lite tråkigt samtidigt som jag tror att cocktailen av alla parfymerade produkter vi utsätts för varje dag inte direkt är hälsosam…

 3. Fick en lyxig parfymsamling av min kille. Alltså verkligen flott. Och jag gillar INGEN av parfymerna. Kan inte med att säga detta till honom. Till råga på allt så köpte han en liknande samling till dig själv och jag tycker även den luktar illa. Och att han luktar illa när han bär dem 🙈 Jsg har försökt hinta men hur sjutton säger man ”jag hatar all din parfym” på ett fint sätt?!

 4. Slutat med doft, i princip, för över fem år sedan. Använder dock Duschtvål med doft. Men ingen parfym, ingen hudkräm etc. Ngn gång per halvår kan jag ibland få för mig att smörja in mig m ngn lotion m doft. Men det är allt. Väldigt få som jag tycker luktar gott när de använde parfym. Känns som fler o fler slutar m doft.

 5. Hej,

  Jag har ett önskemål till intervjserien med alla coola kvinnor! Jag skulle tycka en intervju med Mira Fröling vore så kul och intressant att se! Tycker hon verkar vara en riktigt cool tjej som är driven, gör sin grej och dessutom har en grym stil! Vore så roligt att höra henne berätta lite om sin business och så😃

  Tack för din underbara plats på nätet!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi