Lördagstankar

En sak jag har tänkt på är hur mycket känslor, tankar, händelser och situationer som händer i mitt liv men som av olika anledningar inte kan få utrymme på mina sociala medier. Livet är så känsligt och vissa saker måste få stanna hos mig även om jag vill dela med er. Det gör dock att det händer en massa saker som tar upp min tid och tankeverksamhet och sen när jag ska skriva är det stopp för jag kan inte skriva om det men det är det enda jag tänker på.

Den här helgen gjorde sig fredag den 13:e påmind. Vi är friska och alla jag älskar mår bra men jag har haft otur med två stora saker i livet som drog ner mitt humör rejält den här helgen. Ikväll när Damon nattade Dante ville jag bara sätta mig och gråta i soffan.

Ibland vet man om att man ska vara tacksam men glömmer bort att vara det ändå för att andra saker kommer i vägen.

Fram tills oturen hälsade på har jag dock flugit fram genom veckan. Det måste vara medvinden från LA-resan. Jag ska aldrig mer ha ett år i mitt liv där en tjejresa inte står på schemat. Aldrig!

Har njutit så maximalt mycket av min lilla familj den här veckan också 💚

Om 20 minuter börjar Eurovision Song Contest. Jag undrar om jag kommer orka vara vaken? Nästa vecka måste jag köpa en ny dator. Och gå till min psykolog fastän jag inte har tid. Sen måste vi verkligen få klarhet i vår spanska renovering.

Nästa vecka. Nu: äta choklad och dricka grönt te. Ha en fin kväll 🫶🏽

  1. Hej! Jag såg att du skrivit om att det inte går att hantera andras agerande och sanningar. Jag själv fastnar lätt i hur andra agerar och tänker/säger om mig. Jag har jättesvårt för att släppa det och kan ibland älta allt. Det kan både vara att jag tänker på varför bekanta beter sig/ säger om en men det kan också vara nära vänner som gör att jag börjar älta på grund av att jag vet att vissa pratar mycket skit om andra. Hur brukar du göra för att släppa det?

    Gillar din blogg och att du är så öppen kring mkt!
    / S

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi