Honey, I’m home!

Men gud förlåt, det var ju inte alls tänkt att försvinna iväg en hel vecka. Semester i all ära men sen kom jag hem till en hög med jobb, tvätt och jetlag – därav frånvaron. Hej vänner! Hur mår ni? Hur har ni det i soliga maj? Jag hoppas att ni är ute massor, dricker vin med kompisar, har lagt undan vinterkapporna och plockat fram de öppna skorna.

Jag kom hem från L.A i måndags och många, jag själv inkluderad, funderade på om det skulle vara värt att åka iväg så långt under så få dagar. Men jag kan säga att jag kom hem med ungefär tre miljarder gånger mer energi än vad jag åkte dit med. Herregud!!! Till dig som är mamma som sitter och funderar på den där tjejresan men hittar på anledningar till att inte åka… ÅK! Njut av miljöombyte, sova hela nätter, inga tider att passa, rutinfria dagar, långa måltider, drinkar, samtal som inte behöver avbrytas och att få känna dig som en ny version av dig själv. Inte den versionen du var innan barn – för den är du inte längre. Utan bara en ny, en bättre. Jag satt där på en rooftop med en drink i handen och tänkte att ja, det gick visst att få allt. Familj, vänner, karriär, egentid, barntid. Det fanns ett efter bebisbubbla, småbarnsåren förändras med tidens gång, allt blir verkligen bara bättre.

Jag andades in Dantes hår när jag hämtade honom på föris i måndags och så var jag hel. Inte bitter, drömmande, längtande, funderande, trött. Jag var hel. Jag har inte haft ont i ryggen på hela resan, min kropp har fått vila från att bära barn och plocka upp leksaker, jag satt på planet i 10 timmar och tänkte jesus, det här är semester. Det finns kanske bara en person som tycker det är semester med ett långflight och det är den som är småbarnsförälder och reser utan barn. Film, godis och böcker tio timmar i sträck, vad har jag gjort för att förtjäna det här då?

Förvänta er en bildbomb från resan under resten av veckan! Nu ska jag betala fakturor. Livets kontraster. Puss!

 1. Så härligt! Skulle inte du kunna skriva lite mer om hur ni får ihop” livspusslet”? Jag vill inte gå upp idén om att det går att få allt men har väldigt svårt att få ihop det och blir ständigt besviken på mig själv.. För att jag inte orkar ta tag i saker som jag tycker om pga sömn och sjukdom/VAB.. Hur gör ni med VAB? hämtning på föris osv? vore kul att få lite tips om hur ni får ihop det.
  Kram
  A

  1. Plus en på den kommentaren, hade kunnat skriva den själv! Just det där med vab (och ofta egen sjukdom som följd…) och sömnbristen dödar all spontanitet och ork hos mig. Hur börjar man ta små steg mot ett roligare småbarnsliv, där man som förälder får mer ork?

   Har varit underbart att fly verkligheten lite med dina inlägg från LA på insta 🙂

 2. Härligt! Alla mammor förtjänar en paus! Kommer det lite LA tips? 🙂 åker dit snart så vore så kul att höra! Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi