Lansering för L’Aquila, italiensk födelsedagsmiddag och MandiBreeze drömbutik

Följ med på tolv bilder i förra veckan!

I tisdags var jag, Amanda och Julia på lanseringsevent för L’Aquila, som är Pernilla Wahlgrens nya skönhetsmärke.

Fun fact: L’Aquila är en stad i Italien som blev helt förstörd av jordbävningar för många år sedan och har därefter kallats för spökstaden. Barn gick fortfarande i skola i baracker många år efter katastrofen och staten hjälper inte till ekonomiskt med att bygga upp staden. Jag var där för 7-8 år sedan tillsammans med Givesom, som var välgörenhetsföretaget jag startade och jobbade med vid den tiden. Anledningen till Pernillas val av namn är att hennes farmors familj kommer från den här staden! Den var nog väldigt vacker en gång i tiden.

Vi drack varsin väldigt fin drink, åt oliver och njöt av utsikten från TAK där eventet var.

Huvudpersonen! Tycker så mycket om Pernilla, jag har träffat henne flera gånger under de 15 år som jag varit offentlig och oavsett var i framgångssagan hon befunnit sig i har hon tagit sig an medmänniskor med stor ödmjukhet och kärlek. Hon är verkligen värd sin framgång!

Fått så fina buketter i veckan från Marie Serneholt och Karl-Fredrik. Missa inte nya säsongen av hans program på TV4!

I torsdags fyllde mamma och pappa år!

Det firades med italiensk middag på Montanari. Jag åt bruschetta och salsicciapasta, drack magiskt gott vin och ritade mellan maten med lillegos.

I fredags gästade Nisse Edwall vår Baby Journey-podd! Det blev fasiken riktigt bra, helt ofiltrerat och extremt högt i tak. Temat var relationen under småbarnsåren! DO NOT MISS IT!

Och på eftermiddagen hade vi aw med 90-tals tema. Alltså jag tycker så mycket om det här gänget!! Kolla vad är det ens för gullisar!

På kvällen åt vi torsk till middag och jag somnade åtta i soffan. Helt skör förra veckan efter min naprapat-behandling som sagt.

Lördagsfrukost. Önskar verkligen att vi åt lite härligare helgfrukostar, kanske ska ha det som försenat nyårslöfte.

Jag och Dante gick förbi MandiBreeze-butiken på Ingmar Bergmans gata 2 som ni inte får missa! Prova ut sommarens unn-klänning redan nu. Jag fick med mig både en och två till L.A!

Sen gick vi hem till svärisarna och åt massa god mat. Persisk mat mmm tack universum för att man fick en dos av den kulturen i sitt liv!

I söndags lämnade jag inte lägenheten på hela dagen. Hade ont i kroppen och behövde återhämtning. Tvättade sex maskiner tvätt, D lagade massa mat för veckan och så spelade vi memory på kvällen.

  1. Pernillas farfar var väl den svenska skådespelaren Ivar Wahlgren? Han kom inte från Italien.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi