Weekly Plans

God morgon favoriter,

När jag skriver detta är det alltså söndag kväll och Bingolotto går på tv:n. Damon sitter med sin dator vid köksbordet, middagen är portblockad och om en timme hoppas jag att vi är färdigjobbade, satt på en film och tagit fram söndagssnackset. Chips kanske? Men vi har ingen dipp. Choklad? Eller te och macka. Mmm jag undrar hur många timmar man lägger i veckan på att fundera på mat, väldigt mycket men det är det mysigaste jag vet. Mat är så gott och jag är så tacksam för att jag får äta goda grejer varje dag. Livet är för kort för något annat.

I alla fall så har vi en väldigt rolig vecka framför oss. För… jag åker till L.A!!! HALLÅ! Det blir min första resa utan fästman och barn sen jag fick fästman och barn. Så galet och innan jag blev förälder trodde jag aldrig att jag skulle vänta såhär länge med att åka ifrån dem på en egen resa. Det hade ju sett annorlunda ut om pandemin inte hade kommit, men jag ska vara ärlig och erkänna att det inte bara känns roligt utan jag är också ganska nervös. Som ni vet så har jag ju känt mig väldigt kär i min son senaste året och det är mycket jobbigare för mig att vara ifrån honom nu än när han var bebis. Då var tid ifrån honom tid för att slappna av och slippa sömnstressen, men nu slappnar jag av när jag är med honom och då känns det annorlunda att åka bort. Men jag vet att det kommer vara så bra för mig med kompistid samt för killarna att få ordentligt med egentid den här veckan bara dom två.

Jag ser fram emot ett långflyg med bara massa tidningar, filmer, bästis, sova, äta snacks och mysa. Komma fram, bo på härligt hotell, besöka riktigt bra restauranger och gå på fest. Jag ska koppla bort separationsångesten och istället njuta av att få saknar och längta efter mina killar.

Jag jobbar måndag och tisdag, möten och inspelningar ska hinnas med på dessa två dagar, och sedan åker vi på onsdag. Jag ska prova igenom min garderob, packa med allt jag känner mig svinsnygg i, ta med det högsta klackarna och sätta mejlen på autoreply som jag aldrig annars gör!

Nä, men nu sköljde ett lyckorus över mig. Så glad att få åka bort en sväng. Ska njuta max.

PUSS hoppas ni får en magisk måndag!

Mmm vad tråkig rooftop vårt hotell har :)))

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi