Frågor med Forni

Så fina svar! Kan inte du berätta lite om Damon? Hur gammal är han? Vad är hans yrke? Var i Iran kommer de ifrån? Hans familjer? Hur är han? 🙂 vet att han inte valt ett liv i offentligheten men hade varit kul att få höra lite om honom, just nu känns han som en hemlig person i bakgrunden haha 🙂 Tack för att du fortsätter blogga! Du är den enda jag fortfarande följer ❤

Hej gullnos!

Haha alltså Damon hade aldrig frivilligt valt ett liv i strålkastarljus, så det är väldigt tydligt för mig hur mycket han älskar mig som väljer att leva med mig trots att det innebär viss offentlighet. Han har sen starten för nio år sedan helst inte varit med på bild och är helt enkelt inte intresserad av sånt. Sen är han gärna med i privata sammanhang och är världens clown, men han har liksom inget bekräftelse eller hävdelsebehov. Han bryr sig mest om de i vår närhet. Sjukt nog har han heller aldrig haft Instagram, förut gick han in och kollade min men nu gör han inte ens det så han har bara koll på vad som händer i vår omgivning om jag berättar något jag sett på sociala medier vidare!

Med det sagt respekterar jag såklart det ♥ Jag tycker han respekterar mig genom att låta mig skriva om mitt liv så öppenhjärtligt som jag får, och i gengäld respekterar jag honom genom att inte fokusera så mycket på honom i mina kanaler då de handlar om mig.

Kort sagt så har han drivit eget i nästan hela sitt liv och idag jobbar vi tillsammans med Baby Journey som vi startat ihop! Innan det var han bland annat med och grundade en av Sveriges största influencer marketing byråer. Han är en av de smartaste människor jag någonsin träffat, en riktig clown, har väldigt nära till sina känslor och ligger oftast steget före alla andra. Han är enormt lojal, har hög integritet och tar nästan alltid genomtänkta beslut. Damon är intressant, rolig och kommunikativ ja en av de bästa människorna som finns faktiskt! Så glad över honom!

Hej Michaela,
Jag ska gifta mig om en månad (!!!) och är på jakt efter en morgongåva till min blivande man. Jag vänder mig alltid till dina gamla presenttips för att finna inspiration till presenter, men det vore kul med en uppdaterad version då du alltid har så bra tips. Tack på förhand! 🙂 Mvh Sandra

Men gud så roligt! Grattis! Jag hade gett något med initialer, allt ifrån en weekendväska till necessär, plånbok, manschettknappar, klocklåda eller armband. Lycka till!

Hej! Kan man fråga vilken storlek du har i jackan från Twist and tango, och vad du annars brukar ha för storlek? 😊

jag är just nu höggravid så lite svårt att testa jackan, därav frågar jag, men brukar i vanliga fall ha S/36 i storlek, men tänker om jackan är väldigt oversized 😊? Vore så tacksam för svar!! 🌸🥰

Jag har S i jackan och är vanligtvis en S/36! <3

Hallå varifrån kommer kepsen?! Känner ett akut behov då sonens namn börjar på W 🥰

Wakakuu!

Hej, Hur gör ni med bilstol till Dante när ni reser? Tar ni med och checkar in er stol eller går det att hyra på plats? Vill så gärna resa med min bebis men detta verkar så omständigt.

Vi hyr alltid bilbarnstol när vi hyr bilen, det kostar bara en liten slant extra, smidigt och bra!

Älskar den här typen av inlägg, så mysigt att få hänga med! Apropå soffa, är du fortfarande nöjd med er soffa? Tycker den verkar så himla härlig och funderar på att slå till nu när vi flyttar till plats och äntligen har plats! Men är det värt det att ha en fin soffa med småbarn (dotter på två år)? Vilken färg har ni? Trevlig kväll!

Heeej och TACK <3

Jag älskar vår soffa! Så snygg och så går ju alla delar i soffan att tvätta i tvättmaskin = perfekt när man har små barn (eller gillar choklad). Dessutom tycker jag att den är så prisvärd för det man faktiskt får. Vi har färgen off white, exakt den här!

  1. Hyr ni framåtvända stolar då eller lyckas ni hitta bakåtvända? Det känns typ omöjligt att få tag på bakåtvända stolar utomlands till barn över ett år, i min erfarenhet. Vi kör alltid framåtvänd utomlands men känns sådär, iaf när barnen var mindre.

  2. Hej, har du några tips hur man bör tänka när man har en bror som missbrukar droger?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi