Allt jag tycker om i en och samma bild

Okej snäckor, ni får nog ge mig några veckor att komma in i det här med tidsinställda inlägg eftersom jag är så extremt van vid att bara sätta mig och skriva när jag har en lucka över hehe. Jag kommer in i det!

Hur mår ni?

Jag gick precis en morgonpromenad med Bosse som jag spontant träffade vid föris imorse. Jag skulle hämta ut paket och hon gjorde mig sällskap. I ena paketet låg en illustration från Lisa Larsson med allt jag tycker om i en och samma bild:

Det blev en röd ram till och den ska hänga i vårt hus i Marbella så att jag alltid blir påmind om det som är livet (dom som är livet har jag ju där med mig jämt ♥). Det känns kul med huset för där bryr jag mig inte lika mycket om att allt ska matcha eller att det måste finnas en röd tråd. Huset ska andas semester och en semester är inte genomtänkt in i minsta detalj, den andas man in och ut i avslappnade andetag. Där köper man en illustration man tycker är svinfin och inte den som färgmässigt passar bäst in i hemmet.

Jag älskar min nya tavla!

Och om två månader hänger jag upp den i huset. Herregud, gåshud över kroppen bara att tänka på det.

Nu ska jag i alla fall skriva manus till Baby Journey-podden, vi har tre avsnitt kvar för säsongen och i det nästa som släpps i mitten på maj kommer Nisse Edwall att gästa! Han brukar prata relationer i Nyhetsmorgon med psykologen Anna och jag ser så mycket fram emot ämnet, vi ska nämligen diskutera hur relationen påverkas när man får barn. Börja prenumerera på Baby Talk med Baby Journey i podcaster redan nu så missar du inte avsnittet! Eller börja följ på Spotify här (klick!).

Vi hörs imorgon bitti med frågor med forni. Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi