Överraskningsfest och visningsrace

Fredag! Klädd i skjorta från Sleek Atelier, sidenbyxor från Ahlvar Gallery, slip ins från Marni och nya väskan från YSL!

Jag var på ett lunchevent som Steffi höll i på Söder. En ny restaurang i ett gammalt bibliotek som var supertrevlig! Biblioteket Live hette den. Vi åt massa god mat, pratade och lyssnade på livemusik innan jag var tvungen att röra mig tillbaka till kontoret för möten.

Mötena på eftermiddagen gick väldigt bra och när jag gick för att hämta Dante var jag så lycklig. Tänk vad härligt det är att man ibland får känna sig lycklig, det är liksom den renaste känslan i världen. Och ofta känner man den av små saker: När Dante leker med sin bästis i parken, när jag planerar ett välgörenhetsevent, när mitt favoritbröd finns på bageriet.

Efter parken gick vi till kontoret och hämtade hem Damon innan vi åt middag ihop och så kollade vi på Masked Singer.

På lördagen chillade vi hemma hela förmiddagen. Dante är så uttömd på energi efter en vecka på föris så han behöver nästan alltid extra mycket tid hemma på helgen märker man.

Efter lunch tog vi i alla fall båten till mina föräldrar. Hur sjukt är det inte att vi bor i en stad där man kan ta båten hem till sina föräldrar? Alltså jag är så tacksam över det haha!

Jag och pappa åkte ut till Nacka för att titta på kranar till Spanien. Hittade ingen kran, men hittade den här spegeln istället! Så jag bad vår arkitekt om en liknande för badrummet på nedervåningen om han kunde hitta det.

På vägen hem gick jag in på Svenskt Tenn för att köpa en födelsedagspresent till Dasha, men köpte en duk till mig själv också hehe.

Ja, och sen gjorde jag i ordning mig för kvällens födelsedagsfest som dessutom var en ÖVERRASKNING! Finns ju inget roligare.

Var klädd i kjol och väska från Zara, linne från Twist & Tango och skinnjacka från LXLS.

Vi åt en middag på Sturehof ett gäng kompisar innan vi gick bort till Bank Hotel och hade fest hela natten lång för Dasha!

I söndags var man absolut lite trött 🙂 Så det blev två avsnitt Love is Blind i sängen på morgonen innan vi körde ett visningsrace över stan. Pausade med dryck på Balzac.

Och hittade en lägenhet som vi (i alla fall jag haha) gillade lite extra. Svårt det där när jag blir kär i många fler lägenheter än min kräsna man haha. Och han är SVÅRövertalad. Men vi får se!

På eftermiddagen var det fotbollsträning för mini och sen burgare till middag. Är tyvärr besatt av Love is Blind så somnade inte förrän efter midnatt men det var det värt haha.

  1. Hej Michaela! Letar som en galning efter din vrålsnygga gröna kjol från Zara. Har du köpt den i år eller är den från någon tidigare säsong? 🙂

  2. Åh vilken säsong är det du ser? 🙂
    Är också helt besatt av Love is blind och har nu sett S1, S2 samt den brasilianska versionen! 🙈🤣

    1. Jag såg andra säsongen, ÄLSKADE haha! Såna otroliga karaktärer. Deeps var helt klart favoriten <3

  3. Ha ha ja Shake var inte mycket att ha 😄
    Men du MÅSTE se säsong 1 också, det hände helt sjuka saker! 🤣

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi