Tisdag

Alltså tack för alla fina och bra tips i gårdagens inlägg!

Från och med idag är det jag som börjar använda feedly OCH börjar tidsinställa inlägg till 06.00 på morgonen. Måndag-fredag kan ni vänta er härliga morgoninlägg på bloggis och om jag får feeling att publicera fler än dem får det bli en härlig bonus.

Hur mår ni idag? Jag har väääldigt många bollar i luften. Det händer mycket både privat och på jobbet så jag försöker hålla ett högt tempo men inte stressa så att det roliga försvinner. Nästa vecka åker ju jag och Petra till L.A. (HALLÅ!!!) och det är mycket som ska vara klart innan dess. Mitt senaste sms som kom för 24 minuter sen: JAG ÄR SÅ PEPP PÅ RESAN OCH EGENTID MED DIG SÅÅÅÅ JAG DÖR. Frågan är om två kompisar någonsin varit mer peppade på en resa haha. Jag undrar hur vi kommer må på måndagen när vi kommer hem haha. Jag gissar på extremt laddade med bra energier. Livet är för kort för att inte njuta på alla sätt man kan. Jag är faktiskt sjukt nervös över att åka bort från lilleman så jag försöker att inte tänka på det. I början ville jag inte ens boka för att det kändes så jobbigt men nu har jag bestämt mig för att bara tänka på det positiva kring denna upplevelse.

Om en timme ska jag iväg på ett event med Pernilla Wahlgren och sen ska jag äta lax med potatis till middag, en äkta tisdagsmiddag haha. Vad ska ni äta ikväll?

Puss hörs imorgon bitti!

  1. Här blir det torsk, potatis och ärtor. Vanligtvis är det en favvo hos 3-åringen men man vet aldrig 😉

  2. Åååå vad härligt med LA! Jag och min man ska dit i september, så ser fram emot att få tips på härliga barer, restauranger och områden!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi