Långsiktiga modetrender, browlift och hur man håller gnistan vid liv

Hej gullisar,

Hoppas ni är taggade på fredag idag! Jag måste springa och hämta lilleman om tio minuter, men tänkte att jag skulle visa er några fina artiklar som ligger ute på FORNI som ni kan botanisera bland i helgen ♥

Ukrainska modemärken att supporta 

FORNIs moderedaktör, Thérèse Hellström, har skrivit en artikel om Ukrainska modemärken att supporta. Som en del av modebranschen lyfter hon 8 olika varumärken som är värda extra mycket kärlek. In, läs och inspireras!

Jag har testat browlift och lashlift – är det värt hypen? 

Okej mina vänner,  för ett par veckor sedan var jag var hos Rapide Brow & Lash bar och testade den omtalade trenden browlift och lashlift. In och läs om hur det gick till, vad resultatet blev och om jag tycker det är värt hypen!

Så startade jag mitt företag: Marie Wikander och Wndy 

Ni har väl inte missat årets nya artikelserie: Så startade jag mitt företag. Jag kommer under året intervjua personer som vågat ta steget till att starta eget för att ta reda på de knep, tips och råd som de har fått med sig på resan. Denna gång med Marie Wikander och företaget Wndy. Att intervjua svinvassa kvinnor som verkligen brinner för det dom gör är bland det roligaste jag vet. I denna intervju får du insikter kring ledarskap och personal!

Så stylar du träningskläderna för alla tillfällen med Stronger 

Vi har skrivit en artikel om hur du på ett enkelt sätt får in rörelse i din vardag. Idag är ju faktiskt träningskläder ett perfekt komplement till din vardagsgarderob, och har till och med blivit en modemarkör. I denna artikel får du inspiration på hur du stylar träningskläderna för alla tillfällen.

Hur håller man gnistan vid liv?

Holy mother of love, hur gör man för att inte tappa gnistan? Borde det pirra när man har 4+ år på nacken? Vad tycker ni? FORNIs sexpectation har listat ett par handfasta tips som jag tror alla relationer kan behöva då och då.

Långsiktiga modetrender som fransyskorna älskar

Alla drömmer vi väl ändå om att strosa runt på gatorna i Paris precis lika chic som Emily in Paris. FORNIs magiska Thérèse Hellström har listat sju långsiktiga trender att kopiera rakt av om du vill identifiera dig med den franska modestilen.

  1. Hej!

    Jag och min pojkvän är i er ålder och ska åka till marbella en vecka i sommar. Vilket område är trevligaste att bo i? Vi vill gärna äta trevliga vinluncher och kanske besöka nån beach club, annars bara ta det lugnt och äta mysiga middagar ❤️

  2. Det jag tycker gör ont i browlift (eller annan brynbehandling) är när dom plockar/trådar. Trådning är nog min hittills mest smärtsamma skönhetsbehandling, tycker det är värre än dermapen haha… snygga dina bryn blev!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi