Favoritchoklad, födelsedagsfirande och en kakelugn

Förra helgen: Vi kom hem från Marbella natten torsdag till fredag och jobbade som två galna personer hela fredagen. När Dante var nattad lagade Damon dumplings som vi åt med god aptit innan vi kröp ner i soffan, mmm soffan när man inte legat i den på en vecka, finns det en bättre plats?

Marabou Popcorn är min nya favorit, alltså den är ju sååå god! Vilken är er?

Vaknade upp till snö på lördagen och kände i hela mitt hjärta att nej, nu räcker det!

Så jag gick till Junibacken med minimannen och gömde oss i en sagovärld istället.

På kvällen vankades det födelsedagsmiddag på stan. Jag gjorde i ordning mig på 12 minuter för ville bara komma fram till mina vänner fort, fort, och nattade Dante hemma. Men blev ändå nöjd med resultatet? Life hacks när man behöcer göra i ordning sig snabbt: alltid helsvart, favoritklackarna, mycket torrschampo och kajalpenna. Toppa med stora örhängen så är du good to go.

Vi skulle fira Carl som fyllde 35 år och herregud vilket firande sen! Började med drinkar på Grand Hotel som följdes av ostron, caviar och löjrom på Teatergrillen.

Åt så himla god mat och drack helt otroliga viner, skrattade med mina älskade vänner och kände mig så tacksam. Vissa kvällar verkligen njuter man av allt och det var en sån kväll för mig. Jag är så glad över mina vänner och allt kul vi gör tillsammans.

I love you.

I söndags var det bara skutta upp och bort till gymnastiken!

Det är Dantes favorittimme på veckan så när han är glad är jag glad. Vi gick och drack smoothies efteråt och handlade hem söndagsblommor.

Vi gick på visning och jag blev så kär i denna kakelugn!! Vill ha den! Men lägenheten var ej rätt för oss.

Och det var de härliga dagarna. Nu är snön förhoppningsvis borta för gott.

  1. Älskar den här typen av inlägg, så mysigt att få hänga med!

    Apropå soffa, är du fortfarande nöjd med er soffa? Tycker den verkar så himla härlig och funderar på att slå till nu när vi flyttar till plats och äntligen har plats! Men är det värt det att ha en fin soffa med småbarn (dotter på två år)? Vilken färg har ni?

    Trevlig kväll!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi