NIVEA LUMINOUS630 Anti dark-spot – Serien du inte vill missa

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED NIVEA

NIVEA LUMINOUS 630 Anti Dark-Spot

Under min graviditet fick jag precis som många andra problem med pigmenteringar. Jag har alltid varit väldigt noga med SPF och att skydda mig mot solen, så det här var någonting som var helt nytt för mig. Och något jag inte riktigt heller kunde kontrollera eller göra någonting åt. Pigmentfläckar är resultatet av en obalanserad melaninproduktion. Och hormonella obalanser, som kommer under graviditeten, kan leda till en överproduktion av melanin. Än idag är dem kvar och periodvis blir det visserligen bättre, men så fort solen lyser med sin närvaro blossar de upp igen. Det känns som att jag har testat ungefär hela världens hudvårds-utbud.

För ett par veckor sedan bytte jag ut min hudvårdsrutin till NIVEAs senaste serie, NIVEA LUMINOUS630 Anti Dark-Spot. Det är en serie som har tagit NIVEA 10 år av forskning för att ta fram. LUMINOUS630 är alltså den magiska ingrediensen som ljusar upp och reducerar pigmentfläckar.

Jag ska under åtta veckor testa produkterna, och jag är så taggad på att se resultatet. Efter ett par veckor in så är det en produkt som har tagit mig lite extra med storm. NIVEA LUMINOUS630 Anti Dark-Spot Serum är på riktigt ren magi! Serumet gör att pigmentfläckarna blir synligt ljusare på fyra veckor(!)*. Det är ingen mes-produkt utan ett serum som faktiskt gör sitt jobb, som dessutom är skonsamt och funkar för alla hudtyper!

NIVEA LUMINOUS 630 Anti Dark-Spot

Viktigt att komma ihåg är att det krävs att du använder produkterna regelbundet och kontinuerligt för att det ska ge resultat. Därför är det noga med att applicera dagligen, morgon och kväll före den dagliga hudvårdsrutinen. Men utöver serumet, så består serien av totalt sex olika produkter. Här kommer en snabb Crash Course!

NIVEA LUMINOUS630 ANTI DARK-SPOT DAY FLUID

Day Fluid är seriens dagkräm som minskar och motverkar återuppkomsten av pigmentfläckar. Därför är den bra att kombinera med serumet för bästa möjliga effekt. Dagkrämen innehåller hyaluronsyra, E-vitamin och SPF50 (vilket kommer få alla hudgurus där ute att jubla)! Stort plus är att den doftar ljuvligt, och känslan när du applicerar dagkrämen är minst sagt uppfriskande.

NIVEA LUMINOUS 630 Anti Dark-Spot

NIVEA LUMINOUS630 ANTI DARK-SPOT EYE TREATMENT

Detta är en hjälte när det kommer till mörka ringar under ögonen. Den magiska ingrediensen LUMINOUS630 balanserar ojämnheter i pigmenteringen för att ljusa upp mörka ringar. Den innehåller också energigivande koffein som reducerar påsar under ögonen. Och sist men inte minst, hyaluronsyra som återfuktar huden och minskar fina linjer och rynkor. Allt man vill att en ögonkräm ska vara. Läs mer om produkten här!

NIVEA LUMINOUS630 ANTI DARK-SPOT NIGHT CREAM

Nattkrämens nattkräm är bra för dig som har pigmentfläckar orsakat av sol, åldrande och hormonella faktorer. Produkten innehåller cellaktiverande hyaluronsyra som återuppbygger och stärker huden under natten. Läs mer om den här!

NIVEA LUMINOUS 630 Anti Dark-Spot

NIVEA LUMINOUS630 ANTI DARK-SPOT HAND CREAM

Många får pigmentfläckar på händerna, och här kommer lösningen! Den här handkrämen innehåller SPF15 som hjälper till att skydda händerna mot pigmentfläckar som uppkommer på grund av bland annat sol. Den minskar alltså uppkomsten av pigmenteringar och förhindrar att de återkommer, men den vårdar även torra händer i 24 timmar. 

NIVEA SUN UV FACE LUMINOUS630 ANTI DARK-SPOT CONTROL

Våren och sommaren närmar sig, därför kommer här en friendly reminder om att inte glömma solskyddet! Denna solkräm för ansiktet har ett mycket högt solskydd av SPF50 som ger omedelbart skydd mot UV-strålar. Solkrämen är dessutom berikad med ingrediensen LUMINOUS 630 som förebygger och reducerar pigmentfläckar som orsakats av just solen.

Jag hoppas att ni är lika taggade som jag på att se vad produkterna kommer att ge för resultat. Ikväll kommer en tävling på min Instagram där jag får möjlighet att tävla ut 10 kit med NIVEA LUMINOUS630 Anti Dark-Spot. Ni bara måste prova dessa produkter! Håll utkik på min Instagram ikväll, klicka här för att komma dit!

*Klinisk studie, STDR-070239C, maj 2020

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi