Vårinspiration

Inlägget innehåller annonslänkar

April är här!

Idag kom Sellpy och hämtade upp 6 fullpackade påsar med kläder och accessoarer som jag har rensat ut. Massa fint, såklart, men inför varje säsong rensar jag ut sånt som inte längre sitter perfekt eller som jag inte längre känner mig pangsnygg i. Det gör att jag kan lägga krutet på en ny, fräsch garderob och bygga upp den för varje säsong.

I vår vill jag mixa upp moderna och stilrena plagg med färgglada inslag. Jag tänker utöka solglasögon-garderoben, plocka fram skinnjackorna och unna mig en ny, riktigt fin keps! Här nedan kommer lite inspiration för mina april-looks!

Keps / Tights / Skor / Väst / Jacka / Väska

Läppstift / Tröja / Skärp / Väska / Skor / Jeans

Settingspray / Skor / Solglasögon / Klänning / Örhängen / Väska

  1. Alltså jag vet att detta kanske är årets tröttaste kommentar och att du inte på något sätt kan representera alla människor (du verkar va en toppenmänniska på alla sätt och vis och det finns en anledningen till att din blogg är en av få jag läser varje dag) men jag kan inte hjälpa att bli matt på den konsumtionshets som råder 🙁 liksom rensa ut allt som man inte känner sig pangsnygg i och fokusera på att bygga ny garderob inför varje säsong. Vilken jäkla dröm, men också.. skavigt. En rapport kom nyligen om att privatpersoner ej ska köpa mer än tre nya plagg om året (bl.a, utöver det en kortare flygresa var tredje år och en längre vart sjunge år osv) samtidigt som företag politiker etc gör det de kan/ska göra om vi ska nå klimatmålen. Nej det skaver allt mer, och då kommer alla skriva nu att jag ba borde sluta läsa då om jag inte gillar det osv osv men liksom så enkelt är det inte? Ibland behöver man bara lyfta det där som man ser också. Det är väl just det är reklamandet och hetsandet som skaver för mig helt enkelt.

    I övrigt, tack för en fin balanserad blogg. Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi