Weekly Plans

God morgon!

Jag sitter på kontoret i lite för små skor och lite för varm tröja. Min kaffe är kall och jag behöver verkligen gå och kissa. Men jag är lycklig. Jag hör tjejerna skratta i rummet intill, vi har en ny praktikant hos oss idag och ur högtalarna smyger Coldplay ut. Jag passade på att jobba undan lite igår kväll så att starten på veckan inte skulle bli en käftsmäll och det gjorde jag rätt i för då slipper jag typ 84682% mer stress som jag brukar ha när jag liksom RAMLAR in i veckan.

Det här är en stor vecka! För den här veckan får vi tillträde till vårt hus i Spanien. Hur mycket har jag fantiserat om den här stunden? Det finns några väldigt stora drömmar man uppfyller i sitt liv och den här veckan ska jag få vara med om en av dem. Jag är dock så nervös haha. För att något ska gå fel, för att något ska kännas fel, för att något ska bli fel. Jag försöker tänka på mina turkosa golv och terrassen från mitt sovrum där jag kan blicka ner mot havet.

Från och med i helgen har jag ett sovrum med havsutsikt.

Innan vi åker ner och tar emot vårt älskade hus så ska jag avverka en riktigt rolig vecka här hemma. Russinen ur kakan är följande:

På torsdag har jag och Petra en liveshopping med Soft Goat på våra instagram-konton! Vi ska gå igenom vårens kollektion och visa hur vi matchar våra favoriter. Det här kommer bli sååå härligt och mysigt! Torsdag kl 19.00 – dont miss out!

På lördag har Amanda releasefest för sitt resortbrand MandiBreeze och jag är så otroligt stolt över henne! Dessutom är kollektionen freakin’ amazing och det har varit sååå kul att följa processen! Oj vad det ska firas!

Nu? Mot veckomöte!

  1. Hurra! För att uppfylla drömmar, det pirrar i mig också av bara att höra om den känslan du nu upplever!! Grattis till er!!!! Allt kommer gå toppen! :))))

  2. Hej Michaela,
    Jag ska gifta mig om en månad (!!!) och är på jakt efter en morgongåva till min blivande man. Jag vänder mig alltid till dina gamla presenttips för att finna inspiration till presenter, men det vore kul med en uppdaterad version då du alltid har så bra tips. Tack på förhand! 🙂

    Mvh Sandra

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi