En middag som pågår under en hel arbetsdag

Välkommen till min helg! Här är klockan efter lunch och jag ska slå mig ner i frisörstolen på Bangerhead Studio för tre timmars absolut mys.

Tada! Blond med en liten snedbena, redo att ta mig an våren.

När jag kom hem hade vi fredagsmys men efter Dante somnat tog det inte lång tid innan han vaknade med mardrömmar, så vi åt vår middag kall i omgångar. Parentlife! Hur man överlever? Genom att släppa förväntningarna, tillåta sig själv att bli irriterad/besviken men också försöka se livet ur den lillas ögon. Han kämpar ju på med sitt.

Lördag! Pannkaksfrukost för hela familjen. Nystart!

Vi gick ut och fångade solen. Dante promenerade längst med Strandvägen och pratade med varje person som gick förbi, lika glad av våren som hans föräldrar. Så valde vi ut kök till Marbella-huset och gick hem igen.

Jag fick skor från Alexia! De perfekta skorna i den perfekta färgen. Kommer användas mycket framöver.

När kvällen kom så piffade jag upp mig i prickigt set från By Malina och nytt smink från All I Am. Gjorde i ordning mig länge och njöt av en ledig lördag.

Petra och Markus kom över på middag! Spicy Margaritas till fördrink.

Sen åt vi middag i åtta timmar, vad tråkigt vi hade :)))

Söndag = familjetid. Dante går på sina aktiviteter som han älskar (för det mesta) och mellan dem hänger vi runt i långsamt tempo. Jag tycker om att hänga i parken och bara se hur allt är så stort för honom men så litet för mig. Kommer ni ihåg när man var liten och gården på förskolan kändes som en hel stad? Sen ser man den många år senare och tänker att wow, vad liten den är. Jag försöker påminna mig om det när jag är med Dante. Att det som är tråkigt för mig kan vara spännande för honom i tio års tid, varje dag.

Mina ♥

Efter Dantes fotbollsträning gick vi till Ulla Winbladh för att fira persiskt nyår. Vi brukar alltid ses hos någon av D’s släktingar och äta persisk mat i överflöd men i år blev det en twist på det hela. Viktigast är att man är tillsammans!

Det blev wallenbergare för mig, med potatispuré och ärtor på klassiskt vis. Det finns inte många saker som slår det trots allt.

Sedan promenerade vi hem och åt choklad i soffan innan den mysiga helgen var över.

Juste! Fick mens och hade PMS x 1000 hela helgen också. Det får man inte glömma. Kände mig så ful, fel och dålig. Så ni inte tror att det bara var så härligt som jag precis förklarade det här uppe, hehe. Nu är allt bättre dock och jag tycker om mig själv igen. Det är viktigt.

  1. Det är få personer som skriver så kärleksfullt och insiktsfullt om sitt barn! Du är en förebild.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi