Barn som leker sommarskuggan, lanseringsplaner och inspelning

I fredags var jag på ett riktigt toppenhumör! Solen sken, alla var glada och jag hade en ny jacka från Twist & Tango!

Det har varit riktigt skönt att knappt ha haft några planer (för att vara oss 🙂 de senaste helgerna. Bara familjehäng och mys.

Mamma och pappa bestämde sig för att spontant följa med och hämta Dante på föris i fredags, och efter det gick vi till parken för att leka av oss i det härliga vädret. När det blev kallt gick vi in och tog en aw på Broms. Dante älskar oliver och dricker gärna ett stort glas vatten i lugn och ro så våra aw’s brukar bli rätt trevliga hehe.

Efteråt köpte vi med oss burgare, åt middag och sen åkte mamma och pappa hem en timme efter att Dante somnat, varpå jag i vanlig ordning somnade i soffan framför en film.

I lördags var vi hembjudna till Amanda och Shoan på häng! Amanda hade fixat massa god plockmat direkt när vi kom. Även Jossan, Josef och Mio var med – så härligt!

Och barnen satte igång med en hejdundrande lek. Varenda leksak skulle fram, Sommarskuggan skulle lekas, disco skulle avverkas och bilar skulle köras.

Samtidigt så kunde vi vuxna sätta oss och äta en lunch i lugn och ro. Jag tror vi satt helt ostört i 40 minuter utan att ett enda barn kom och störde. Snacka om kvalitetstid på riktigt! Vi hann prata massor om lanseringen för Amandas nya klädmärke, personal, hur man ska tänka vid försäljning av produkter, lanseringsstrategier och massa annat spännande. Jag och Jossan har alltid pratat massor om jobb och jag tycker ju att det är typ ett av de roligaste ämnena man kan prata om förutsatt att de man pratar med älskar sina jobb – som i detta fall. Det finns så mycket roligt att göra i sin karriär, jag har typ 27 grejer kvar jag vill göra i mitt liv innan jag går i pension hehe.

Efter lugn och ro-lunch blev det disco för stora som små i Chloés rum innan vi begav oss hemåt igen!

På kvällen blev det datenight hemmastyle. Beställde hem Nybrogatan 38 och hade på Mellon i bakgrunden medan vi pratade om livet och framtiden och renoveringen. Så mysig lördagskväll!

I söndags tog jag bara en fjuttig bild, för då jobbade jag som sagt med inspelningar på kontoret och hallå så bra det blev! Om du är gravid eller har barn mellan 0-2 år så MÅSTE du ladda ner Baby Journey om du inte har gjort det än. Samt verkligen botanisera i våra kategorier och kolla runt i appen. Vi har så mycket fint innehåll och fyller hela tiden på med mer! Unna er själva lite tid där inne och mys. Puss!

 1. Har gett babyjourney 3 goa försök men den ”tappar” hela tiden mina inställningar så går jag in på appen och det är som att jag aldrig varit inne någonsin och jag måste börja om.. orkar inte så har gett upp nu 🙁 har en 1,5 åring och en snart färdigbakad liten i magen så hade varit kul men har inte mer tålamod..

  1. Hej!

   Tack för din kommentar!

   Har du skapat ett konto? Det krävs för att din information ska sparas i appen. Det är helt gratis att skapa och gör att din information sparas. Gå in och testa igen så hoppas jag att det funkar och annars kan du kontakta supporten direkt i appen, då ser tech-teamet exakt data och kan lättare lösa situationen om det skulle vara en bugg.

   Kram!

 2. Hej!
  Kan man fråga vilken storlek du har i
  Jackan från Twist and tango, och vad du annars brukar ha för storlek? 😊 jag är just nu höggravid så lite svårt att testa jackan, därav frågar jag, men brukar i vanliga fall ha S/36 i storlek, men tänker om jackan är väldigt oversized 😊? Vore så tacksam för svar!! 🌸🥰

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi