Vi hänger på Junibacken och äter mor och son-middag på Ulla Winbladh

I fredags var jag hos By Malina och Soft Goat för att få en kollektionsgenomgång på vårens nyheter! Jag hittade massa favoriter som jag ska styla upp senare i vår.

Sen gick jag till min älskade Emilia och fixade naglarna. Helt galet att jag gått till henne i över tio år, jag skulle aldrig gå någon annanstans. Hon har vunnit SM i naglar flera gånger så proffs är hon minst sagt!

När klockan slog lunch mötte jag upp mina kollegor för en vinlunch på Riche. Mmm så gott och mysigt det var! Jag åt en halstrad råbiff och drack ett glas bubbel. Perfekt start på helgen!

På kvällen när Dante somnat la jag mig i badet med Husdrömmar Sicilien som jag ser om båda säsongerna på, samtidigt som jag hade i massvis med min nya badolja och tände ljus. Snacka om att vara redo för helg efter den stunden!

När jag kom ut från badrummet hade Damon lagat dumplings med två såser och stekta grönsaker. Lyzz att ha en kille som lagar så mycket god mat!

Det här är badoljan jag pratade om förresten. Doftar ljuvligt av vår som står i blom.

Så blev det lördag och då hade jag och Dante en mor och son-dag! Jag hade bokat Junibacken för där har vi inte varit sen Baby Journeys 1-års kalas i oktober. Jag tänker alltid att jag ska gå dit åtminstone en gång i månaden eftersom vi bor så nära och har årskort men så kommer det grejer emellan hela tiden.

Det var en helt underbar dag! Trots knökmycket folk och att Dante fick en stor låtsassten kastad på sig av en 5-åring så han flög in i en vägg när vi precis hade kommit in :’) Kämpa minimänniskan haha. Det är så kul att se hur han utvecklas, börjar kunde tänka på nya sätt för varje månad och hur vi kan leka tillsammans.

Helt oslagbart att få se sitt barn växa upp och medan jag satt där kände jag en stor sorg för alla som inte har samma tur med sina barn utan som just nu flyr med dem mot en oviss framtid.

Efter en heldag på Junibacken gick vi till Ulla Winbladh!

Min favoritrestaurang med barn som ni vet. Där fick vi ett bord längst in, satte oss mittemot varandra och ritade.

När maten kom pratade vi om allt som hade hänt under dagen, skrattade åt ett internskämt och sen åt vi med varsitt leende på läpparna. När han blev rastlös fick han titta en stund på Sommarskuggan och en timme senare promenerade vi hem i skymningen tillsammans.

I söndags gick jag och Dante till parken där han sprang omkring medan jag solade mot en husvägg. Så skönt att kunna känna hur vårsolen börjar komma fram.

Sen mötte vi upp Daniel och gick till Rosendahls Trädgård.

(Gå inte dit första soliga söndagen i mars, det var kaos 🙂

Vi landade på Villa Godthem istället.

Vilken fin helg det blev, trots magkramp hela söndagskvällen känner jag mig tacksam och lycklig.

Hoppas er helg också var fin ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi