Tid tillsammans

Det kom en helg, jag tänkte att vi kan titta på hur den såg ut.

I fredags efter jobbet hämtade jag Dante och gick ner på stan. Vi skulle till Elodie Details och köpa babyshower-present till Dantes kusiner.

Några av mina favorit-grejer som jag har haft till bebis/barn kommer härifrån så jag ville ge killarna det. Deras skötväska, skötbordsöverdrag, napphållare, hakklappar osv. Använt varje dag sen Dante var bebis och gör det fortfarande såhär 2 1/2 år senare!

På kvällen åt vi salsicciapasta med en pesto som Damon lagade. Otroligt gott. Sen somnade jag på soffan tidigt som varje fredag 🙂

Jag har gått en onlinekurs hos Jossan som jag gick klart igår. Body & Soul Care hette den. Det var något jag behövde som tog mig ett steg åt rätt riktning. Nu är jag peppad på att gå en till!

Hela familjen gick ut i solen. Det var underbart. Såhär vackert var det på Djurgården.

Vi gick till Tekniska Museet och Dante hade overkligt roligt i tre timmar. Tror han tyckte det var extra mysigt att det bara var vi tre också, vi är oftast med ett gäng andra familjemedlemmar eller kompisar vilket vi alla tre tycker om men i lördags var det välbehövligt att vara bara vi.

Classic småbarnsförälder: alltid springandes efter en liten vild person.

Vi åt hamburgare till middag och kollade på Tindlersvindlaren sen – my god!

I söndags var Dante och Damon på gympa medan jag läste Elle och jobbade.

Sen vankades det babyshower för älskade Sofia som bär på Dantes kusinER!!! Så galet, snart kommer tvillingarna, nu har nedräkningen nästan börjat!

Massa god mat, fika, tårta, bubbel och lekar. Så mycket kärlek på babyshowers ♥ Man firar livet.

På kvällen blev det favorit i repris från fredagen innan vi somnade trygga och tacksamma.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi