Krönikor, vårtrender och romantiska looks

Tänk på alla barn som söker skydd i Ukraina just nu. Och här sitter jag, varm och trygg, med min familj i säkert förvar. Medan familjer splittras där ute. Fy fan vad hopplöst livet känns.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag heller, så jag lämnar över jobbet till mina fantastiska redaktörer på FORNI. Hoppas ni får en fin fredag, ta hand om varandra ♥

FORNI

Krönika: Älskade nörd, revanschen är din

FORNIs fantastiska Caroline Rosencrantz har skrivit ännu en tänkvärd och inspirerande krönika – denna gång om nördarnas revansch. Hon delar med sig av fina reflektioner om skoltidens sociala hierarkier, och hur det hänger kvar än idag men i andra former. In och läs!

FORNI

Vårtrender att inspireras av efter Haute Couture-veckan i Paris

Nu längtar jag efter våren och ljusare tider, med allt vad det innebär! I den här artikeln hittar du vårtrender att inspireras av efter modeveckan i Paris.

FORNI

Intervju: Ellinor Löfgren blir en del av FORNI

Ni har väl inte missat att Ellinor Löfgren officiellt är en del av team FORNI? Jag är så otroligt glad och stolt över det! Hon skriver utförligt, roligt, utmanande, vasst och reflekterande. Missa inte heller intervjun med henne på magasinet. Vi djupdyker i hennes resa, knep för att växa som bloggare och givetvis även en släng mode.

Alla hjärtans dag må vara över, men gör dig redo för vårens alla dejter! I den här artikeln hittar du tre romantiska looks att inspireras av.

FORNI
FORNIs sexpectations är tillbaka med en krönika om hur du blir dumpad och lycklig. Hon delar med sig av sina erfarenheter och ger oss sina bästa tips och råd kring hur du kommer över ett ex och går vidare som en bättre människa.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi