Om jag bara fick välja en stund att återuppleva om och om igen genom livet, blir det den.

Idag har jag en klump i magen, jag vet att jag inte är ensam. Jag tänker på vad människor i Ukraina vaknar upp till idag, jag tänker på hur jag aldrig i min vildaste fantasi hade kunnat föreställa mig att världen skulle se ut såhär när man satt och läste i historieböckerna som barn. Det kändes som något som låg långt borta från den moderna tid som var framtiden. Men nu står jag här i framtiden och den är oerhört mörk.

Jag vet heller inte vad jag ska skriva om det mer än det uppenbara. Så jag tänker att vi lämnar det där och tittar på hur förra veckan såg ut, innan man vaknade upp till den mörka verklighet som är 24e februari 2022.

Nej men snälla vad är det där för gullisar? Jo det är mina kollegor såklart! 

Förra veckan bokade jag ett Run, Flow & Let go-passUrban Om för alla som ville på kontoret. Vi var 10 glada kontorskompisar som stack dit på eftermiddagen och dansade loss. Shit vilken befriande stund det var. Dans, skrik, skratt och lek. Jag var fem kilo lättare och femhundra procent gladare när jag gick därifrån.

På onsdagen hade jag och Petra datenight på Nybrogatan 38 med massa gott.

Efter löjromschips kom varmrätt och efter varmrätt kom vattenläcka. Ja, Petra fick ett samtal från Markus om att vatten rann ner genom taket och vips försvann hon in i en taxi. Jag drack upp mitt glas vin, njöt av en lugn stund och tyckte så jäkla synd om P & M som åkte på den där vattenläckan efter så lång tids renovering. Stackars älsklingar.

Det blev fredag. Solen sken. Och jag var lycklig.

Kick off-dags med Baby Journey. Temat var lära känna och förutom intervjuer, genomgångar av organisation och annat konferensigt så kastade jag in en meditationsövning också. Så är det om man ska jobba med mig! Jag är ju övertygad om att världen hade varit en bättre plats om alla gjorde dansmeditation en gång i veckan.

Efter konferens blev det aw, snacks och quiz.

Följt av bowling. Är bowling det trevligaste vi har? Öl i kanna, lagom mycket aktivitet och så kan man snacka skit samtidigt. Funderar seriöst på att starta bowlingklubb… who’s with me?

När klockan slog middagstid hoppade vi in på hyfsat nyöppnade Chou Chou för att äta helvegansk meny och dricka naturviner.

My GOD vad trevligt det var. Dans på stolarna, massa skratt och pinsamma historier. Det hela följdes sedan av ännu mer dans på Ciccios där det blev allsång och shots så det stod härliga till.

Började skratta högt flera gånger på lördagen när jag tänkte på saker som hade hänt. Älskar att jobba med störda och samtidigt högst seriösa människor.

Det är inte såhär man föreställer sig sina drömmars bakfulla dagar. Men hey, this is reality. I alla fall en månad till innan livet kommer åter.

I söndags gick jag med Dante på hans första gympalektion och fotbollsträning.

Om det finns någon stund jag hade velat återuppleva på repeat för resten av mitt liv, hade det varit den när Dante sprang omkring i gympasalen med glitter i ögonen och skrattskrek ”Nu springer vi alla kompisar!”. Vad har jag gjort för att förtjäna honom? Hur kan jag vara så välsignad?

Efter fotbollen mötte vi upp mina föräldrar, lekte ute en sväng och åt sedan en tidig pastamiddag på Fiore.

  1. Hur är dante när ni är på resturang? Jag vill så gärna göra sånt här med min dotter men hon blir rastlös så snabbt och så vill man inte störa dom andra gästerna 🙁

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi