Weekly Plans

Vad fina och varma kommentarer jag fick i inlägget om demens och isolering. Jag var lite rädd för att skriva inlägget eftersom det ligger nära hjärtat och då är man inte så mottaglig för att det inte ska mottas väl, men det gjorde det och era kommentarer värmde mitt hjärta!

God morgon mina snäckor ♥

Hur mår ni denna stormiga måndag? Jag måste erkänna att snöstormen passar det mysmode jag känner för att vara i under denna vecka. Trots att vagnen blåste bort, Dante var dyngsur när vi klev in på föris, mitt smink var long gone innan jag ens hade hunnit fram till kontoret och jag hade hängt ut en kappa på vädring igår kväll som garanterat inte klarat sig – så omfamnar jag denna dag. Jag gick till kontoret och funderade på vilket tema jag ska ha på veckan som kommer och bestämde mig för att gå en onlinekurs! Såhär: varje vecka brukar jag på söndagen eller måndagsmorgonen reflektera över hur jag vill att min vecka ska vara och vilket fokus jag ska ha. Det kan vara att jag bestämmer mig för att ha en extra social vecka, att den ska fokuseras på något specifikt på jobbet eller att jag ska ha mycket tid med Dante. Den här veckan bestämde jag mig för att det är selfcare-fokus och därmed tänkte jag gå en av Jossans onlinekurser! Jag har ju en egen onlinekurs med fokus på karriär (om du vill ha tema Karriär i veckan – gå den!) och då känns det extra kul att testa min kompis kurs. Jag har precis smsat henne och frågat vilken hon rekommenderar, men det lutar åt denna.

Vintern är ju inte en period som passar mig, vilket vi redan har konstaterat, så då måste jag ta hand extra mycket om mig själv har jag insett. För annars blir jag olycklig och det är inget bra. Tar du hand om dig? Börja idag om du inte redan gör det. Vi måste vara våran egna bästa vän.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi