Frågor med Forni

Hej! Jag har en 5-månaders hemma som vi snart ska börja sömnträna enligt Hanna Bergenkull. Enligt henne ska man gärna ta bort nappen för barnen, ser att er lilla har nappen kvar. Har det fungerat för er? (Uppenbarligen men..) Tycker nappen är en life-saver under bilfärd o vagn osv så gruvar mig för att man ska sakna den men samtidigt så tappar hon den flera gånger under insomning osv. Hur tänkte ni där? 🙂

Hej fina du!

Dante var ju stor nog att kunna hitta nappen själv i sängen om han tappade ut den, så därför kände vi att det funkade att ha kvar den. Sen tänkte vi att om han tappar den nattetid och skriker att han vill ha den, då får vi kanske slopa nappen framöver. Så vi testade helt enkelt och det funkade toppen för oss att sömnträna trots napp.

Lycka till & kram!

Hej, Vet att du nämnt att ni någon gång köpt/druckit specifika årgångsviner. Antar utifrån vad du skrivit att det är din kille som beställt då, men önskar tips på hemsidor då jag gärna skulle vilja ge mina föräldrar ett årgångsvin till deras bröllopsdag ☺️. Tacksam för svar och tips! Tack för en fin blogg <3

Om du googlar får du upp massa alternativ på auktionssajter där du kan beställa vin från olika årgångar, länder, regioner, druvor etc. Så bara googla loss, jämföra, följa auktioner och sedan försöka vinna de som känns rätt! Att ge någon ett årgångsvin från bröllopsdag, födelsedag etc. är en så genomtänkt och fin present tycker jag! Och något som vi själva gett bort många gånger. Grattis till dem och stor kram!

Härlig vecka! En fråga, jag är nyfiken på dina tankar kring att bygga ett team på din arbetsplats. Hur tänker du kring det?

Åh vad spännande fråga, jag gör ett helt inlägg om detta framöver tänker jag!

Har en fråga om när ni bokar hotell. Var brukar ni kolla rekommendationer? Tycker det är svårt att veta vilka recensioner o betyg som verkligen motsvarar standarden. Jag provar gärna nytt men har bokat några hotell m lite högre standard enl gradering o fina betyg, men som inte motsvarat förväntningarna. Har därför börjat fega ur med att prova nytt.. Har du tips på svenska hotell väl värda ett besök? 

Finns inget tråkigare än att gå på nitlott på ett hotell man betalar massa pengar för att bo på. Det händer såklart oss också och då gör jag helt enkelt så att jag inte tipsar vidare om det hotellet i mina kanaler. När vi letar går vi på rekommendationer från vänner samt kollar mycket Instagram. Deras egna konto, de som geotaggat hotellet, följer deras stories etc. Det tycker jag ger en hundra gånger mer ärlig bild än typ Hotels.com recensioner och bilder. Så spana in sociala medier och googla på hotellet och se om du får upp recensioner på t.ex. bloggar etc – min blogg kommer ofta upp på svenska sökningar på de hotell jag tipsat om och det blir kanske ett mer genuint tips än vissa andra.

Åhh grattis!!! Får vi se några bilder?

Självklart ska ni få se bilder på townhouset i Marbella! Allt kommer när det hinns med. Puss!

Grattis Michaela till hela familjen! Sååå roligt att läsa och ska bli så kul att följa hela processen.

När sker nästa resa ner?

Tack tack tack fina du! Vi åker ner en vända i vår för att göra massa val i renoveringen, vet inte exakt när det blir för det beror lite på renoveringsprocessen men vi har räknat med en vecka på plats i april. Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi