Tjejmiddag på stan som följdes av överraskningsfest och små barn som beställer alldeles själva på restaurang.

TACK för all pepp om huset, fler inlägg kommer! Men först tänkte jag ta oss tillbaka till Stockholm och min helg ♥

I fredags hade vi bokat in en tjejmiddag tio tjejkompisar. Det blev en sån riktig runda på stan med fördrink på Astoria, middag på Italiano, drink på Ciccios och dans på V. Jag skuttade hem på natten och var på bästa humöret, jag ÄLSKAR utekvällar med bara tjejer haha!

I lördags myste vi hemma hela dagen med lekar och bad, sen hämtade mina föräldrar lilleman och vi hoppade in i en taxi mot Petra! Det vankades överraskningsfest för gosisen!

Vi var 20 kompisar och ljudvolymen var inte låg hehe. Sååå peppig stämning!! Hur snygga kompisar? Och smarta och roliga.

Charkisar i mängder och bubbel i glasen!

Skål för Petra! Ja må hon leva ut i hundrade år!

Efter några timmar åkte vi ner på stan, åt kubansk middag och när det var dags att åka vidare bestämde vi oss för att sängen kallade så i den kröp vi ner innan klockan slog midnatt, i sann Cinderella-anda.

Morgonen efter kollade jag på LJUVLIGA ”Inventing Anna” samtidigt som jag åt 20 000 kakor doppade i te.

Det följdes upp av en lunch på Göteborg med mina föräldrar. Dante beställde själv, jag trodde jag skulle dö av mallighet när han sa ”En hamburgare tack! Och agua, tack så mycket!”. Sen chillade han loss i sin stol, åt upp precis allt och garvade högt åt sommarskuggan på Bolibompa. Min fina kille!

På kvällen tog vi båten hem, åt sallad till middag och så somnade jag med månadens bok i handen. En otrolig helg på alla sätt.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi