Om man nu vill piffa sig lite, när en bästis fyller år eller så

Inlägget innehåller annonslänkar

Är det någon som tycker om att klä på sig i februari? Det är en fullt seriös fråga haha. Det är så kallt, så halt, så isigt och så grått ute. Idag har jag i alla fall klätt upp mig i klänning och klackskor för om exakt fem minuter ska jag gå iväg till Astoria för att fira Petra med en liten överraskningslunch! Det känns safe att avslöja det fem minuter innan, för jag tror inte att hon hinner kolla bloggen innan dess. Det ska bli sååå härligt med en ordentlig tjejlunch men det blir ingen LUS utan jag måste tillbaka till jobbet efteråt. Jag ska njuta maximalt av skitsnack, Astorias brutalt goda pommes, ett glas bubblor och att få krama om min bästis innan jag går tillbaka och fortsätter. Februari är en riktig jobbmånad för mig och jag älskar det. Under de kallare månaderna har jag inget problem med att ha fullt fokus på jobb för sen när värmen kommer är det härligt att kunna koppla av och njuta lite mer.

Nåväl, nu ska jag och min piffiga look ta oss två minuter bort till Astoria. Nedan följer lite looks som jag tycker passar februari OM man nu vill piffa sig lite, när en bästis fyller år eller så. PUSS!

vårkollage

Tröja / Stövlar / Läppstift / Tights / Örhängen / Klämma

vårkollage

Väska / Tröja / Sneakers / Jeans / Keps / Solglasögon  

vårkollage

Väska / Klänning / Nagellack / Stövlar / Armband / Rouge

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi