Vinsnack och dejtingsnack

Magasinet fortsätter att leverera tänkvärda, roliga, fyndiga och inspirerande artiklar varje vecka. Ni går väl in och läser? Det är faktiskt över 80 000 tjejer som är inne och läser varje månad – SÅ GALET ROLIGT! Här kommer några av mina favoritartiklar från senaste tiden.

 

FORNI

4 tips på hur du bäst förvarar dina viner hemma 

FORNIs sommelier, Nick Tringolo, delar 4 tips på hur du bäst förvarar dina viner hemma. Bortser man från vinflaskornas drömscenariot, som trivs allra bäst i en vinkyl eller i en vinkällare, finns det flera knep för att förvara sina viner hemma utan vinkyl – och ett gäng fällor att se upp för.

FORNI

Så kickstartar du ditt dejtingliv 2022

FORNIs sexpectations ger oss sina bästa tips på hur du kickstartar ditt dejtingliv 2022! Efter pandemins släpande dagar behöver vi väl alla lite vägledning kring hur vi ska tänka för att ge oss själva dom bästa förutsättningarna. Den här artikeln håller dig i handen!

FORNI

En guide till dom bästa semlorna i Stockholm

Har ni hittat er favoritsemla ännu? Semmelsäsongen är i full gång och vi har redan hunnit prova lite olika varianter på kontoret. Det är ju bland det godaste vi har, så det gäller att passa på! Här kommer en guide till var du hittar dom bästa semlorna i Stockholm! Så gör som oss och ät dig igenom listan!

4 steg för att komma igång med ditt sparande 

Precis som vid varje nytt år, går januari hand i hand med löften om att dra ner på vardagskostnader och komma igång med sparandet. Här kommer därför 4 steg som hjälper dig och guida dig kring hur du ska komma igång med ditt sparande.

FORNI

En nybörjares guide till hur Meal Prep blir en del av din vardag

Har du hört talas om Meal Prep? Det är något som hjälper dig att få i dig hälsosam mat, spara pengar och som dessutom låter dig spara massor med tid. Den här artikeln är för alla nybörjare där ute, om hur Meal Prep blir en del av din vardag.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi