Biopremiär, favoritprogram och en grön gryta

I fredags hade vi aw på jobbet, sen gick jag vidare med Bosse och tog ett glas vin på Villa Dagmar. Båda mina killar var borta så jag gick hem med en hamburgare och godis, la mig i soffan och somnade 21.30.

Morgonen efter var jag väldigt utvilad efter 11 timmars ostörd sömn. Jag åt frukost och drack tre koppar kaffe.

Efter en långpromenad med Marith i regnet åkte jag hem till mina föräldrar för att gå på bio! De bor i ett lägenhetshus som har biograf, hur härligt är inte det då!

Det var lillemans första bio. Han åt snacks och chillade som att han aldrig gjort annat!

På kvällen åt vi lösgodis och kollade på Heartbeats i soffan. Blir ni sugna nu?

Morgonen efter åt vi mammas pannkakor med drottningsylt :)))

Dante ville gå hem och leka hos sin farmor och farfar så jag la mig i soffan med Husdrömmar Sicilien på magen. Jag vet inte om jag någonsin tyckt om en serie så mycket som denna?

Sen gick vi dit och anslöt! Jag tycker det är så galet att Dante har börjat fråga om han får gå hem till sina mor eller farföräldrar. Det känns SÅ stort. Jag trodde barn började med sånt när dom var typ fem år. Men han kan vakna en lördag och säga ”Snälla sova hos mormor och morfar?”. En annan sak är att jag är så ofantligt tacksam för att han har den relationen med dom. Tänk att han har sex vuxna människor som han har en sån supernära, trygg och viktig relation till. Vinstlott.

Vi åt ghormeh sabzi, eller gröna grytan som man också kan kalla den, med persiskt ris och sallad. Damons favoriträtt och ja, den är mycket mycket god.

Semla och bär till efterrätt. När jag reflekterade över helgen på kvällen insåg jag att den var precis det jag behövde. Vintern dränerar mig så det känns extra viktigt att ta hand om sig i dessa tider. Hur var din helg?

  1. Åh – kan man inte få receptet på gröna grytan? Älskar persisk mat när jag äter det ute men har aldrig lagat själv.

    1. Damons föräldrar har gjort den sen dom var barn i Iran typ så receptet är nog både långt och krångligt men jag ska se vad jag kan göra haha <3 Visst är persisk mat ljuvlig!

  2. En så fantastisk helg för en småbarnsförälder! Träffa vänner, sova ut, umgås med sitt barn, nära & kära och få äta godis! Så mysigt!! 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi