Morgontankar

God morgon snäckor,

Hur mår alla denna soliga fredag? Jag känner mig skör i kroppen efter en tids dålig sömn och mycket stress. Jag får ju äntligen börja träna lite igen och det ger absolut inte energi efter såhär lång tid utan träning utan tvärtom blir jag helt slut av den. Grejen med träning är, för mig i alla fall, att det finns en tröskel att kliva över när man är otränad. Om jag inte har tränat på ett tag och ska komma igång är det fruktansvärt jobbigt, gör ont och tar energi. Men när jag har klivit över den där tröskeln får jag massvis med energi, blir pigg och välmående av träningen. Jag tror det är därför många som inte rör på sig ger upp lätt i början, för det är verkligen skitjobbigt. Men man ska komma ihåg att det välmående som väntar runt hörnet är ett pris som inga pengar kan betala ♥

Jag längtar tills jag är där. Nu känns kroppen dålig, svag och värker. Jag kämpar med trötthet, träningsvärk och ett bäckenbotten som jag måste anstränga mig så mycket för att träna ”rätt”. Jag rör mig ganska ”vobbligt” och typ när tränaren ber mig göra ett benböj, böjer jag mig rakt tror jag men ser ut som en banan när jag tittar i spegeln. Sjukt hur kroppen kan lära sig så fel.

Nåväl. Det finns en väg tillbaka och jag ska hitta den. Den här helgen ska gå i välmåendets tecken och jag ser fram emot att meditera och äta gott. Vad ska ni göra i helgen?

Nu ska jag dyka in i inkorgen. Vi hade fotografering igår så idag har jag ett ton med jobb att ta ikapp. Hoppas jag hinner klart till helgen. Puss!

  1. Åh vad jag behövde läsa det här. Har precis börjat träna och är så furktansvärt trött. Du gav mig pepp att hålla i och fortsätta – tack!

  2. Kan det inte vara att man sätter ribban lite för högt dock? Typ kör värsta HIIT passet när man kanske ska börja med ett lugnare yoga pass? 🙂

  3. Har en fråga om när ni bokar hotell. Var brukar ni kolla rekommendationer? Tycker det är svårt att veta vilka recensioner o betyg som verkligen motsvarar standarden. Jag provar gärna nytt men har bokat ngr hotell m lite högre standard enl gradering o fina betyg, men som inte motsvarat förväntningarna. Har därför börjat fega ur med att prova nytt.. Har du tips på svenska hotell väl värda ett besök?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi