Senaste tiden

Häng med på januari i några härliga bilder!

Typ som denna på mig i min favoritklänning på mitt favoritcafé 🙂

Vegansk macka med goda grejer. Hur många mackor äter ni i veckan? Jag äter minst två om dagen. För några år sedan försökte jag hålla mig borta från bröd eftersom det var ”så dåligt för kroppen”, men när jag insåg att jag blev olycklig bestämde jag mig för att äta det så ofta som jag är sugen. Kanske mitt livs bästa beslut.

Vi hade en AW på jobbet med våra nya kollegor!

Som följdes av en AW med EmmaDiplomat.

Charkbricka och rödvin hemma.

Jag förstår verkligen inte kritiken mot And just like that… Jag tycker att den är otrolig, jag inser att jag har saknat SATC på ett galet sätt och är så tacksam över att de är tillbaka i mitt liv. Kommer se om serien minst tre gånger i år.

En plåtning för Baby Journey på kontoret. Vi använder ju vårt kontor även som studio eftersom det är så stort (200 kvm) och jag älskar att vi kan göra det då många studios är så opersonliga!

Marith bjöd ut mig på firarlunch en dag! Åh det ska bli så kul att berätta för er vad vi firade när allt är klart.

Toast Skagen satt som en smäck efter två veckor i Marbella.

I fredags var vi hembjudna till Thomas och William på middag. Vi = jag och Petra hehe.

Herregud det var för trevligt. Sex timmar kändes som två minuter.

Thomas gjorde supergoda italienska citrondrinkar till efterrätt och hela kvällen var perfekt!

Jag var på Nordiska Muséet med mamma, pappa och Dante. Den byggnaden är något annat alltså, man blir nästan knäsvag.

När jag och mina tjejkompisar gick runt Djurgården efter festkvällar för 15 år sen, brukade vi fantisera om vad vi hade gjort av alla rum om vi bodde på Nordiska. Det var en hel del kreativa idéer som kom fram 🙂

Och, kan vi prata om att vi får i oss ett kreditkort i veckan… wtf.

Sen har vi lekt och lekt och lekt. Dante har börjat leka mer själv, det ser ut som ett bombnedslag när han är klar men min kropp smälter till glass när jag hör honom prata för sig själv och fantisera.

Vad har jag gjort för att förtjäna en så fantastisk människa?

 1. GUD, vad glad jag blev av den lilla passagen om mackor?! Älskar själv bröd men har alltid (omedvetet) tänkt att det ”är dåligt” och att fräscha piffiga tjejer inte äter sådant. Så jäkla dumt. Mackor är ju livet.

  1. Tycker också SATC är bra:) den är ju annorlunda från originalet men det är inte så konstigt när det är så många år sedan den spelades in. Tråkigt att den får så mycket kritik!

 2. Mmmm mackor är livet! ?
  Förstår inte heller all kritik mot SATC. Nej det är inte som det var, men det är väl klart att saker har förändrats såhär långt senare? Jag hoppas att det kommer mera! ❤️

 3. ”You STILL BLOW Harry”!? Haha fick spola tillbaka flera gånger, oslagbara miner. Tycker också And just like that är väldigt bra, men det vågar man knappt säga högt…

  1. Tyckte det var som konstigt med tanke på att det finns ett avsnitt som bara handlar om att Charlotte inte ger BJ. ??

 4. haha älskar mackor, min dagliga lunch på hemmakontoret består av mackor med ost, kaviar och stekt ägg<333 bäste jag vet

 5. Av ren nyfikenhet undrar jag om du inte är rädd för corona? Själv är jag rätt orolig o undrar hur du vågar umgås med så många olika personer, äta lunch ute osv när det rekommenderas från folkhälsomyndigheten att man ska begränsa sitt umgänge? Speciellt nu när folk får det för andra gången och trots vaccin.

  1. Vad är det att vara rädd för? Michaela är ung och frisk och chansen att bli sjuk i corona är liten. Går inte att gå runt och vara rädd hela tiden.

 6. Älskar också att SATC är tillbaka! För mig så är SATC tryggt, vet inte hur många gånger jag har sett om säsong 1-6. Stör mig lite på det som är överdrivet woke men tycker ändå om den. Har sparat avsnitt eftersosm jag vill se flera på raken. Kommer garanterat också se om sen.

 7. Hej! Var är din ring ifrån? Önskeinlägg: smycken!!! Vad har du för smycken? Till vardags och till fest. Har du några smycken du drömmer om? Kram och tack för en UNDERBAR blogg. Jag blir glad varje gång jag går in här!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi