Frågor med Forni

Hej Forni! ❤️ Nu med nytt år så behöver jag fräscha upp i garderoben. Jag behöver hjälp att hitta den perfekta vita skjortan, du vet den som är enkel utan fickor, inte för lång eller kort och bra kvalitet. Har du något tips?

Hej gullig! OM jag har! Jag har två favoritskjortor: den här (på rea nu!) från Ahlvar och den här från Wakakuu. Den första är perfekt till jobbet och den andra är också perfekt till jobbet, men lite mer casual och bärs med fördel med uppvikta ärmar och ett par jeans. Puss!

Nyfiken, vad slog ni vad om i Bachelorette? Vill gärna ha din sammanfattning, första gången jag följer det eller Bachelor!

Vi slog vad om att Steffi var säker på att Julia skulle välja Jesper men sen dumpa honom och gå till Felix varpå jag sa ”NO WAY!”. Men she was right haha…

Jag tyckte det var en superhärlig säsong och för mig är det perfekt vila hjärnan-tv. Jag vill inte tänka när jag tittar på Bachelor/Bachelorette. Jag vill bara vara hjärnvilande för en stund 🙂

Hej, kan lilleman gå och lägga sig när ni har middagsgäster? Goals!

Japp! Efter sömnträningen för ett år sedan började det funka, så nu lägger vi bara honom som vanligt och sen sover han igenom middagar för det mesta. Så skönt och jag är så sjukt tacksam över det!

Hej! Ser att ni ofta är på restaurang med Dante vilket verkar så mysigt! Undrar om du har några tips kring små barn och restaurang? Min son blir två nu i veckan och har MYCKET spring i benen, restaurangbesök med honom blir inte så harmoniska ?


Hur gör ni?

Jag älskar att gå på restaurang med Dante!

Mitt tips är iPad haha. Jag tänker inte vara den föräldern som bara ”Jaaa mitt barn sitter och pysslar hela middagarna” för så är icke fallet. Vi brukar upptäcka restaurangen när vi kommer, då får han gå omkring och så. Sen när maten kommer sätter vi oss ner och så får han sin padda där han brukar sitta med Bolibompa-appen. Det brukar bli något barnprogram medan han äter och sen när han är klar sitter han med någon av pyssel-grejerna i appen ett tag. När springen i benen kommer brukar vi turas om att gå omkring med honom! Dante är krävande men han är inte hetsig så just restauranger har aldrig varit något större problem för oss… Puss!

Känner du fortfarande att du behöver försvara / förklara när dante sover borta? Tänker att du fick mycket kritik för det tidigare, är det något som hänger kvar?

Hmm nej inte direkt. Folk har säkert åsikter men alla familjer gör ju på sitt sätt. När vi kom hem från Marbella var det första Dante sa att han ville hem till sin farmor och farfar och sova där haha. Så det är ju han som vill också vilket är drömmen att han tycker om det så mycket!

Åh kan inte du fråga vart ballongerna i barnrummet på väggen är ifrån? ?? 

De är från Jollyroom!

Har du några tips på vart man kan bo med barn i Marbella? ?

Hotellet Gran Melia Don Pepe bodde vi på sista dagarna nu och det var väldigt barnvanligt men samtidigt vuxenvänligt tyckte jag. Det passade vår familj väldigt väl! Annars är Marbella Club sjukt fint, lyxigt och barnvänligt med Kids Club om man vill unna familjen!

Har du lust att berätta lite om vad som hände med er relation efter sömnen?
Jag och min sambo har haft ett jobbigt första år som föräldrar och också haft tufft med sömnen. Men jag vill tro att vi hittar tillbaka nu när min son är större och börjar sova bättre…

Det var som att vi sköt upp vår relation tills allt ordnade sig med sömnen och när det väl ordnade sig tittade vi på varandra med en känsla av att ja juste, där är ju du som jag lever med. Vi fick lappa ihop och jobba på att se varandra igen. Diskutera vad vi båda lidit av under åren med dålig sömn och vad vi skulle göra för att ta hand om oss själva och varandra igen. Jag tror att man måste ge det tid men också verkligen anstränga sig. Det är inte lätt. Massa kärlek till dig!

  1. Känner igen mig så i att relationen ”pausas” under första året med barn. Eller precis efter förlossningen blev vi som nykära av känslan att vi skapat något fantastiskt. Sen kom sömnbristen och knockade oss totalt, vi har bråkat och brutit ihop flera gånger då min partner har ett mycket större behov av närhet än mig. Men jag har inte orkat mer närhet efter att ha burit ett barn en hel dag, och natt. Måste få en paus och bara vara jag vilket blir otroligt lidande för relationen (kan tillägga att jag också är HSP, vilket gör det ännu svårare) men nu är barnet 2,5 år och sover i princip hela nätter, och vi har bestämt att en kväll i veckan är vår. Då behöver man liksom inte känna press att umgås hela tiden när vi båda behöver egentid. Har hjälpt oss att hitta tillbaka till gnistan och förhoppningsvis orkar vi vara lite mer spontana snart, utan att känna press så klart ? Att ge varandra tid men vara lyhörda för varandras behov är nyckeln för oss just nu.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi