Weekly Plans

God morgon kära vänner,

Nattskräcken fortsätter hos oss och det påverkar helt klart hela familjens pigghet och sinnestillstånd. Tack för alla era tips, jag har testat flera och vem vet – en kväll kanske något funkar. Jag är en sån som alltid vill ha verktyg och det jobbigaste för mig är när jag känner att det inte finns några. Så länge jag har verktyg har jag tålamod och ork. Jag andas och försöker möta situationer kring mitt barn med kärlek och övertygelse om att allt går över.

(det funkar inte alltid!)

Hur mår du idag?

Vi har nya kollegor på jobbet även idag, hurra så roligt! Det ger mig den energi jag behöver när sömnen inte är den starkaste. Dessutom sitter jag djupt insjunken i ett stort projekt just nu som jag snart kommer kunna berätta mer om. Det är åtta dagar kvar av januari, årets sämsta månad, men som i år har varit riktigt bra för mig. Men åtta dagar kvar betyder åtta dagar mot ljusare dagar och våren som väntar där framme. Jag ska ägna dessa sista dagar åt att påbörja säsongens stora rensning hemma, lära känna mina nya kollegor, jobba och mysa hemma med min lilla familj. Det hade varit trevligt att få in en dejtnight också…

Veckans roligaste: Fler nya kollegor vad annars!
Veckans jobbigaste: Nattskräck please far åt helvete.
Veckans längtan: Ljusare dagar och bättre sömn.
Veckans köp: Jag bestämde mig vid årsskiftet att inte shoppa något under januari och februari till mig eller familjen. Det känns som ett klokt beslut eftersom dessa månader ändå bara är en fortsättning på vintern och vinterns inköp gjorde man ju redan i oktober. Så jag rensar och håller mig borta från onödig shopping tills våren är här.
Veckans inspiration: Jag och Jullan ska gå 10 000 steg om dagen, träna regelbundet och äta bra mat för att få igång den peppen som januari kan sakna, ser fram emot en gemensam utmaning. Jag måste byta ut snabba kolhydrater mot bättre energi just nu.

  1. Eftersom nattskräcken ofta kommer vid samma tid efter att barnet har somnat så ska ett bra tips vara att väcka barnet efter kanske 30 min efter insomning, innan djupsömnen börjar. Då ”startar man om” nattcykeln och nattskräcken kommer inte igen till nästa sömncykel.

  2. Jag vet som liten så drömde jag mycket mardrömmar om att dö och liknande, nu i vuxen ålder så är jag rätt så säker på att jag drömde om tidigare liv där jag dött i olika omständigheter. Jag skulle testa energi healing för honom, hitta någon som kan ta bort det själstrauma som han förmodligen bär på. Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi