Dricker kaffe ifred och äter mat som tillagats över öppen eld

Men snälla ta mig tillbaka till den där stunden. Med iskall cava och solen som värmer mina bara axlar.

Här är det… kan det vara söndag? Ja det är det nog. För vi har lämnat lägenheten vi hyrde och flyttat in på ett hotell på stranden.

Efter lunchen leker vi på stranden.

På eftermiddagen hänger vi vid det gigantiska poolområdet. Jag skrev på Instagram att hotellkomplex liksom växer på en när man har småbarn, i alla fall tomma sådana under lågsäsong. Dante kunde härja fritt och levde sitt bästa liv! Och som ni alla vet – när kidsen lever lajf gör vuxna det också.

Hade på mig nytt halsband från Talia Chains och bikini från H&M.

Morgonen efter gick jag och Dante vår promenad med den här utsikten.

Jossan, Josef och Mio kom över spontant. Hotellet hade en inomhuspool där man kunde leka hur länge som helst, så där hoppade alla i (utom jag och Jossan, haha).

Lunchdags!

På eftermiddagen la vi oss här med varsin kaffe, jag och J, medan dom andra gick och badade. Mmm mysets mys.

Och när kvällen kom somnade Dante i vagnen och vi åt middag på Tahini.

Helt plötsligt var det dags för sista semesterdagen :'(

Vi åt lunch på stranden med Kristian, Stina, Amanda, Shoan, Danne och Timmy + barn! Ett sånt gäng!

Jag tog den här bilden när jag kom, med Stina som står vid bordet och precis beställt in iskallt vitt vin och resten av gänget som hänger bakom på stranden. Ville minnas den här stunden.

Efter lunch och äventyr hamnade vi på hotellet där det packades ner i resväskor och gjordes i ordning för en sista middag. Vi bodde på Hotel Gran Melia Don Pepe och åt middag på deras restaurang Erre som var galet gott. De har lite samma tänk som Ekstedt med att tillaga maten över öppen eld så allt hade en rökig och väldigt god smak.

Dante vaknade men då hade jag tur, för jag var precis klar med maten, så när han var ledsen och inte ville ligga kvar i vagnen tog vi hissen upp och hoppade ner i våra sängar.

Dagen efter åkte vi hem från världens härligaste semester!

  1. Så mysigt!
    Fråga till frågor med forni: är dante blöjfri? Har ni pottränat? Vill du berätta lite om hur ni gjorde i så fall? Eller kanske planerar att göra 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi