Det obligatoriska semesterbråket och peppen på första lunchen.

Ska vi ta oss igenom tio dagar i Marbella tillsammans? Vi gör det långsamt och mysigt, utan stress. Bara pular oss igenom semestern liksom.

Första dagen är oftast lika delar bästa som sämsta dagen tycker jag. Peppen på sol, långlunch, god mat och fina kläder. Men också pressen på att allt ska vara härligt, man har inte kommit in i logistiken och blir lätt stressad. Som att vardagen fortfarande sitter i på något sätt.

Vi bränner nästan alltid av något stort bråk i början av en semester. Gör ni också det? Snälla säg att vi inte är dom enda haha. Alla förväntningar, som också är olika hos oss såklart (!), blandas ihop till en salig röra och så ryker vi ihop. Men efter det brukar det långsamt släppa, vi kommer in i rätta takter och åker alltid hem mer utvilade och i synk än vad vi var när vi kom.

Åt lunch med Anders, Lotti, Ida, Jocke, Daniel och alla barnen på stranden första dagen. De lekte i sanden, vi slogs om pil pil och skålade. Det var så mysigt!

Jag var klädd i klänning från Adoore, sandaler från H&M, väska från JW Andersson, strap från Fendi och solglasögon från Wakakuu.

Morgonen efter vaknade vi upp till solen som långsamt gick upp över Aloha Gardens.

Vi gick på upptäcksfärd i området. Jag, Damon, Dante och Timmy bodde tillsammans och resan var ju en 30-års present till Timmy. Att kunna gå rätt utanför dörren i pyjamas utan tio lager overall, det är fan livet det.

Det badades och så gick vi på visningar.

En dag såg jag ut såhär, i Milano-dress från Adoore som visade sig vara den perfekta klänningen för Marbellas januari-temperatur.

Vi körde långlunch på stranden med massa kompisar och barn. Mat som kom in på löpande band, barn som blev blöta av lek i vattnet och vuxna som njöt av solens strålar.

Paella med seabass och en stoooor klick aioli vid sidan av. Gillar du paella? Min uppfattning är att ingen älskar paella, men alla äter en per semester i Spanien för känslans skull.

Vi åt hemma de flesta kvällar som vi bodde i lägenheten vi hyrt. Så skönt att vara ute i solen hela dagen, komma hem mör i kroppen och bara mysa omkring. Det är en stor fördel med att hyra hus eller lägenhet istället för hotell när man har barn tycker jag! Just att man kan äta middag hemma om man vill.

En dag åt jag, Timmy, Damon och Dante lunch på Magna Café med den här otroliga utsikten.

Skaldjurspasta, vitt vin och sommarvärme.

Så fortsatte semesterlunket som vi äntligen hade kommit in i efter några dagar. Men resten av dagarna tar vi sen ♥

  1. vad härligt ni verkar ha haft det! Av egen erfarenhet brukar bråk på semestern ofta ske i början innan man släppt ner axlarna och tar det lite mer på volley, det är ofta oundvikligt. För oss sker det oftast rörande vad vi ska göra och transporten till olika ställen 🙂 . Är nyfiken på hur det gått med letandet efter Marbella boende.

    Ha det fint!

    1. Haha, det låter exakt som för oss. Vad vi ska göra och olika viljor i kombination med stressen av resan gör första bråket oundvikligt. Sen blir det så mysigt och härligt efter ett tag när man börjar slappna av <3

  2. Lovely photos – your vacation looked great! May I ask where your silver hoops are from? (In the picture with the Milano dress) 🙂

  3. Haha nej ni är definitivt inte den enda! Alltid ett bråk precis innan eller i början på semestern pga lite nervösa eller stressade för att resa.

  4. Ser magisk ut. Vi leter også etter drømmestedet i Marbella, så det er spennende å følge med på din reise 🙂

  5. Hur tänker du och dina vänner kring miljöaspekten gällande resor och utomlandsboende m.m. Jag själv har liksom tankar hela tiden som drar i mig åt olika håll. Att leva miljövänligt känns så jävla tråkigt, men vad ska man göra?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi