Weekly Plans

God morgon!

Ingen tid går lika snabbt som den på måndagsförmiddagar tycker jag. Från det att jag slår upp ögonen på morgonen till att jag kommer tillbaka efter dagens sista veckomöte som brukar vara klart vid 14.00 känns det som en kvart fastän det är typ åtta timmar.

Tid, det är en sån märklig sak som jag aldrig lyckas få ett grepp om.

Imorse tog Dante sovmorgon till kvart i åtta så vi stressade upp och jag sminkade mig rekordsnabbt medan han kollade på Sommarskuggan. För er som inte vet så finns det en svart… figur… i Bolibomba, jag vet faktiskt inte vad det är för något men jag tror att det är en katt av något slag. Katten heter Sommarskuggan och gör massa bus i olika Bolibomba-avsnitt, fängslar små gosedjur och har sig. Dante är helt uppslukad av Sommarskuggan – lika delar exalterad som rädd – och pratar om honom från att han vaknar tills att han går och lägger sig. Så Sommarskuggan fick det bli denna morgon innan vi sprang till föris, jag klämde handen i en dörr och strax efter nio ramlade jag in på kontoret. Nu har jag precis haft veckomöte med FORNI och ska snart in i nästa med Baby Journey.

Jag är väldigt glad idag.

Vi har två nya kollegor på Baby Journey så veckomötet lär bli extra peppigt och sen blir det teamlunch på stan. Finns ju inget roligare än nya kollegor! Det är så spännande för tiden man tillbringar med sina kollegor är ju mer än med de flesta andra människor och jag tycker man utvecklar en så speciell och fin relation med de man jobbar nära. Min kärlek till mina närmsta medarbetare under åren har varit väldigt stor och jag kan bli helt varm i kroppen bara jag tänker på allt vi har delat. Allt ifrån när jag och min kollega AnnaDevote satt och spelade Cher “Strong Enough” på repeat när jag var heartbroken för tio år sedan varpå hon gör en sketch av låten för att få mig på bättre humör till när jag, Linda och Julia spelade in kortfilmer för min Karriärkurs och skrattade så att vi inte fick luft, blev nästan blåa i ansiktet av andnöden.

Våra nya kollegor känns toppen redan från start och jag ser fram emot att se de växa in i Baby Journey tillsammans med oss andra. Vi tog några stora steg med appen under julledigheten och de kommande månaderna handlar om att bygga team tillsammans vilket jag ser extremt mycket fram emot.

Hur mår du?

Här kommer veckans 5 snabba:

Veckans roligaste: Nya kollegor såklart!
Veckans jobbigaste: Ingenting känns jobbigt idag.
Veckans längtan: På fredag ska jag äta middag hos William mmm så mysigt det ska bli med dejtnight, längtar!
Veckans köp: Den här veckan ska jag boosta kroppen med mycket näring och behöver dessutom fylla på vitaminskåpet, så det får bli veckans köp.
Veckans inspiration: Jag såg filmen King Richard på HBO Max igår kväll som handlar om Serena och Venus Williams tenniskarriär och wow vad inspirerad jag blev. Känslan av att jobba hårt för framgång är en oslagbar adrenalinkick och jag ser fram emot att applicera det jag tar med mig från filmen på mitt eget liv. Se den!

Hittade en bild på mig och Anna från min första arbetsvecka på Devote, måste vara 2010 :’)

  1. Härlig vecka!
    En fråga, jag är nyfiken på dina tankar kring att byga ett team på din arbetsplats. Hur tänker du kring det?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi