Kan man äta för många jordgubbar?

Men kära nån vad jag har saknat den här platsen. 10 dagars semester och en känsla av att jag lever precis den vardagen jag vill leva var som alltid en trevlig insikt. Att SAKNA sitt jobb, hur lyxigt är inte det egentligen! Saknar du ditt jobb när du är på semester?

Anyway, HEJ! Hur mår du? Jag mår sååå bra. Känner pirr i kroppen och så stor pepp för 2022. Resan till Marbella gav mig den extra pushen jag behövde för att få energi och om 2022 var ett maraton känns det som att jag redan skulle vara halvvägs vid det här laget. Jag tror ta mig fan att det här är mitt år. Man vet aldrig, men man får hoppas. Med rätt intentioner är man ett stort steg på vägen.

Vi har haft en bättre semester än vad jag någonsin hade kunnat drömma om. Vädret slog alla rekord för Marbella under vintern, vi hade flera hela pooldagar, massa vänner på plats och kvalitetstid tillsammans. Åt massa god mat: pil pil på stranden varje dag, färsk baguette till frukost på morgonen och glass till efterrätt hur mycket man ville. Dante fick sin första pinnglass i livet och åt så många jordgubbar en dag att vi började bli oroliga för att han skulle utveckla en allergi haha. Visst kan man göra det om man äter för mycket av vissa saker?

Jag ska bomba er med bilder, tankar och idéer men först ville jag bara kika in och säga hej. Jag har faktiskt haft ganska så mycket semester (skönt!) och behöver därför ta tag i flera stora projekt, men har avsatt tid varje dag för bloggen så att jag får min paus här inne också.

Vad vill ni läsa om nu i januari? Kom gärna med förslag så att jag kan inspirera er på rätt sätt!

  1. Gärna ”dröminlägg” alltså: om jag gifter mig idag så skulle det vara såhär, om jag får en ledig drömdag skulle den vara såhär, om jag köper nytt boende skulle det vara såhär… osv! Sedan givetvis min helg i bilderformatet :)))

  2. Behöver kläd inspo i mängder, för hemmakontoret, kontoret och fest! Du är den stilsäkraste jag vet.

  3. Så härligt att höra med toppen väder och din glädje över semestern. 🙂 Spanien är fint!! Välkommen hem igen!

  4. Ytligt – hudvård och skönhet. Vad använder du för produkter? Top tre hudvård om du måste välja, samma med smink. Gör personliga intervjuer med anställda på Baby J🤗 Hur jobbar ni, oense om vad? Företag och det svåraste du tycker med det, och det. Dina tre största kvinnliga förebilder i Sverige? Skriv gärna hur du blev bra efter din fotstukning, övningar/träning? Många frågor😄🥰 Kram💖

  5. Jag vill gärna läsa mer om hur det går till att köpa boende i Spanien och tips på vad man borde tänka på! Det är min 3 års plan att kunna göra det så tycker det är så kul att följa er resa!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi