Ring inte mig, jag leker på en strand

Idag åker vi till Marbella! Tio dagar av lägenhetsletande, långa luncher med våra vänner, ljusa eftermiddagar på stranden och kyliga nätter på terrassen. Jag längtar så det värker i kroppen. Det är jag, Damon, Dante och Timmy som åker tillsammans. Timmy fick det i 30-års present av oss och Sofia kunde tyvärr inte följa med så jag gissar på att det blir en hel del jobbsnack också. Vi har massa kompisar som är där samtidigt och jag ser fram emot att bara vara med dom. Dricka cavasangria, ta ett dopp i poolen och kanske kanske hitta rätt bostad. Prata om det nya året, strosa på stranden och äta billig tapas. Livet på en jävla pinne.

Därmed tar jag semester till den 13:e januari när vi är hemma igen, så vi ses då!
Puss mina älsklingar!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi