Mina nyårsmål för 2022

Gott nytt år!

Här sitter jag och tittar på när Dante äter spaghetti till lunch och tänkte att jag skulle dela med mig av mina nyårsmål. De är fler i år, jag antar att det är för att jag är mer pepp än vad jag brukar vara kring den här perioden. Kul, vi kör!

Mina nyårsmål för 2022

 1. Hitta rätt boende i Marbella
  Hoppas, hoppas! 
 2. Köpa ny lägenhet i Stockholm 
  Ingen brådska med den här punkten för jag vill att nästa hem ska kännas lika rätt som vårt nuvarande har gjort, så det får ta den tid det tar. 
 3. Meditera/yoga 5-10 minuter varje dag
  Jag har gjort detta senaste veckorna och mår så bra av det, därmed måste jag fortsätta helst hela 2022 och resten av mitt liv!
 4. Investera i fler nyckelplagg och accessoarer i min festgarderob
  Jag har insett att jag har en grym vardagsgarderob med kvalitet och plagg som verkligen håller över säsongerna. På festfronten är det svagare vilket helt enkelt beror på att jag var gravid, födde barn och sen kom pandemin. I år ska jag investera i plagg och accessoarer som kan bo i min festgarderob många år framöver!
 5. Anställa fler personer på Baby Journey och i och med det hitta rätt plats för mig i bolaget när vi växer
  Mmm snälla nån vad pepp jag är på det här. 
 6. Läsa en bok i månaden!
  Varför bryta ett vinnande koncept?
 7. Hitta tillbaka till löpningen när våren kommer
  En stukad fot och bäckenproblem har hållit mig borta från löpningen under 2021 och jag saknar verkligen kicken så ska försöka att komma igång, försiktigt och hållbart, när våren kommer. 
 8. Ta hand om hela familjen och försöka undvika sjukdomar på alla sätt vi kan – utom att isolera oss socialt för det mår vi inte bra av (därav: göra allt vi kan för att inte bli sjuka och behöva isolera oss!)
  Våga vägra förisbakterier!
 9. Åka till Frankrike minst en gång
  För då mår jag som bäst. 
 10. Romantisk weekend med Damon utan barn (från och med nu en obligatorisk grej varje år!)
  Så bra som vi mådde av Paris i november förtjänar vår relation att få må varje år. 
 11. Göra stora och små äventyr med Dante där jobbet inte är närvarande
  Är duktig på det och ska ta tillvara på det även nästa år. 
 12. Ta med mig det jag lärt mig i terapin i år med mig i 2022 och faktiskt praktisera mina lärdomar 🖤
  1. Nej, jag kör på känsla eftersom jag yogat så länge, men rekommenderar absolut min vän Josefin Dahlberg som gör sååå fina videos för yoga och meditation!

 1. Åh, kan du inte dela med sig av vad för plagg du tycker är bra att ha i en hållbar vardagsgarderob. Vill bygga upp precis en sån, plagg som funkar i många år😃

 2. Jag skulle rekommendera dig att använda appen goodreads där man kan sätta mål ( book challenge) varje år för hur många böcker man vill läsa. Det är jätte roligt att se hur många böcker och vilka böcker man har läst, och hur många man har kvar för att uppnå sitt mål.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi