Måndag i mellandagarna

Jag har haft brutal huvudvärk sen julafton och väntar på svar på mitt covid-test som bör komma när som helst. Tänk innan pandemin, då tog man bara två alvedon och fortsatte som vanligt. Nu är det ställa in alla planer, hålla sig hemma och topsa näsan. Jag avbokar grejer allt eftersom men hoppas att testet är negativt och att hela familjen är ute på mellandagsäventyr inom någon dag igen.

Jag är så fruktansvärt trött på den här hösten med alla möjliga föris-bakterier och hemmahäng. Det är så tråkigt att inte kunna vara ute och hitta på saker utan försöka vara innovativ med de leksaker som finns hemma. Tur att det varit jul och att Dante älskar sina julklappar. Han fick en picknickkorg, en Greta Gris-ritplatta, en bil, bilnycklar och en Mamma Mu-bok. Sedan sparade vi två paket som han får på planet till Marbella istället *smart förälder*.

Om allt går vägen ser jag väldigt mycket fram emot den här veckan. Jag ska gå till frisören, ha datenight med min man, gå på Dantes första bio, få se Petra och Markus nya fina lägenhet och fira nyår med älskade vänner.

Hoppas ni har en fin ledighet även om den inte har blivit som ni tänkt er. Livet blir ju oftast inte det. Men bra ändå tillslut. Puss!

Foto

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi