Vi åt och åt och åt

Maj god vilken mysig helg jag hade precis! Den började i fredags när jag hade bokat julbord för mig, Bosse, Marith och PetraUlla Winbladh. Vi sågs prick klockan tolv hungriga och på vårt bästa humör!

Vi åt och åt och åt och åt. Mmm Ullas julbord, det är trygghet i en plats alltså. Om man ska köra julbord ska man 100% köra det traditionella tycker jag!

Efter flera timmar tog vi en promenad för att få massa frisk luft innan jag hämtade Dante. Vi gick och handlade en massa goda saker till helgen och sen gick vi hem för att bada bort veckan. På kvällen när han hade somnat satte jag på en julfilm (Single all the way!) och slog in klappar.

När första filmen var slut satte jag på julfilm nummer två tillsammans med lösgodis, chips och dipp. Damon var borta så jag hade ensamkväll. LIVET!

I lördags gick vi ut i det underbara vädret för att gå på Skansens julmarknad. Det var sååå mycket folk men också så härligt och fint arrangerat, som det alltid är. Dante tycker det roligaste på hela Skansen är brunråttan inne på Lilla Skansen… vad kul…

När vi var kalla och trötta i benen gick vi vidare till Restaurang Oxenstierna där vi hade bokat en tidig middag hela familjen och min faster som är här på besök från Italien.

Där åt vi massa god mat och njöt av en trevlig kväll tillsammans.

Äppelkaka till dessert är alltid mitt förstahandsval tillsammans med choklad om det finns på menyn. Vad är din?

I söndags tände vi det fjärde ljuset och åt julskinka till frukost.

Sen gick vi hem till Jossan och Josef på adventsfika. Roy som har Mr Cake hade tagit med sig två olika saffransbullar och gud i himlen så goda de var. Jag tror Damon fick i sig fyra stycken haha. Vet ingen som får samma tunnelseende som han när goda grejer ställs fram på bordet. Man måste passa på för nu är det bara en vecka kvar och sen blir det inga lussebullar på elva månader!

När kvällen kom promenerade vi hem med Clara och Fares i regnet, sen blev det tacos och Solsidan. Så redo för julledigt nu!

  1. Älskar sådana här inlägg, tack för att du alltid håller så hög kvalitet på din blogg, och har stor variation. Jag har inte barn, men tycker också det är trevligt att läsa om hos dig. 🙂
    Dessert blir oftast en drink, men om inte väljer jag alltid något med citron 😉

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi