Sista minuten julklappstips

På fredag är det julafton och du kanske sitter just nu och funderar på vad du ska köpa i julklapp till dig själv? Kanske har du en nära vän eller syster som behöver en push i rätt riktning i sin karriär? Eller så smsade precis din mormor och frågade vad du önskar dig i julklapp och du kunde inte komma på något materiellt du egentligen behöver?

Då vill jag tipsa dig om att klicka hem min karriärguide! Det är en onlinekurs som du går själv i egen takt utan grupper, livesamtal eller dylikt utan en kurs som är tillgänglig när som helst för vem som helst. Där jag fokuserar på att inspirera och guida dig vidare till nästa steg i din karriär! En sååå fin present som jag vet att jag hade blivit väldigt glad över under de perioder då jag stått lite still i arbetslivet.

Om ni anger koden FORNI15 får ni 15% rabatt på koden hela vägen fram till julafton!

Här hittar ni kursen och kan läsa mer.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi