Weekly Plans

God morgon jultomtar!

På fredag är det julafton. Jag som annars inte är ett fan av julen har i år dykt in i julmodet på det sjukaste sättet. Inte så att jag har börjat baka direkt, men jag liksom njuter av allt juligt i min närvaro. Jag jobbar hela veckan fram till julafton och det känns rätt skönt att många andra går på julledigt innan så att jag får en chans att komma ikapp med saker och ting. Vabben har ställt till det för mig den här hösten men jag ser denna vecka som en chans att komma ikapp. Det ligger 30 to do’s i mitt Favro (organiseringsprogrammet vi använder) och jag hoppas att 20 är borta innan torsdag kl 16.00. Tror ni jag hinner?

Nu ska ni få följa med mig på min vecka i ett alldeles traditionellt veckoschema!

Måndag: Veckomöten med FORNI och Baby Journey. Födelsedagslunch för vår praktikant Madde som fyller 25 år (hurra!). Och i eftermiddag ska vi ha planeringsmöte för Q1 för FORNI och mina kanaler.
Tisdag: Marknadsmöte med Baby Journey på morgonen samt ett bankmöte på förmiddagen. På eftermiddagen ska jag sitta med hörlurar och skriva saker!
Onsdag: Ledningsmöte med Baby Journey följt av roligt kundmöte och helt vanligt jobb på kontoret.
Torsdag: Bara jobba och sen bjuda Steffi på lunch eftersom jag förlorade ett vad om Bachelorette hahaha… men ska bli sjukt mysigt med en sista jullunch innan man hämtar Dantis och går på looooov.

Nu ska jag hoppa in i nästa möte. Happy monday!

Foto

  1. Nyfiken, vad slog ni vad om i Bachelorette? Vill gärna ha din sammanfattning, första gången jag följer det eller Bachelor!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi