Julfester och 90s techno

I fredags hade vi julfest med kontoret! Vi sitter ungefär 15 personer i en våning här på Östermalm. Det är världens härligaste gäng och såhär 10 månader in i tiden på det här kontoret hade jag inte kunnat tänka mig en bättre lokal eller personer att sitta med. Vi började i alla fall kvällen på kontoret med tilltugg och bubbel.

Jag hade på mig en UNDERBAR ny topp från Custommade och lackbyxor från Ahlvar Gallery.

Efter en stund skuttade vi ner till Berns där vi hade bokat bord på Berns Asiatiska. Traditionsenligt så skippar vi julbordet och satsar på en riktigt god middag istället. Jag älskar julbord men tycker att de är mer mysiga och kanske inte perfekta för en festlig kväll.

Alltså vi hade så otippat roligt! Det är ju första julfesten med det här kontoret som vi har nu och alla var på bästa tänkbara humör. Jag tänkte att vi skulle få en trevlig kväll, men den spårade ur helt haha… Efter middagen gick vi ner och dansade på klubben och när svetten rann av all dans hoppade jag in i en taxi och åkte hem.

I lördags myste vi hela dagen och när kvällen kom hade vi ännu en julfest att gå på. Jag var såklart inte alls sugen thanks to julfest numero uno, men visste att den skulle bli hur kul som helst. Dessutom så har man ju lärt sig att man vet aldrig vad som händer med världen, så lika bra att ta en rolig kväll i handen och följa med på vad den har att erbjuda.

Tillsammans med det här knäppa gänget skulle vi hem till våra vänner Johan och Sofia som hade bjudit in till sin årliga julfest med temat 90s techno party.

I sann 90-tals anda tog vi limmo till festen ute i Djursholm och sittdansade till Spice Girls hela vägen ut.

Att sittdansa till Spice Girls med ett gäng tjejkompisar… nä men säg något roligare.

Sen väntade världens bästa fest, jag tror att jag dansade i 5-6 timmar haha. Jag har fortfarande träningsvärk… herregud TACK Johan och Sofia för årets mest generösa fest.

I söndags kollade vi julskyltningen och hälsade på tomten på NK, strosade i Kungsträdgården och lyssnade på Lucia-kören som uppträdde. Avslutade med snöbollskrig och indiskt. Kanske årets roligaste helg!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi