Önskelistan

Snart kommer tomten! Jag önskar mig ingenting förutom kärlek. Men! Det är roligt med önskningar så vi kör på med julens önskelista här inne i alla fall för mysfaktorns skull.

Jag behöver en ny pyjamas! Alla mina pyjamaser och hemmaplagg är helt utslitna förutom de i cashmere men de sover jag ju inte i. Jag skulle vilja ha en med långa ben och ärmar i silke. Den här från Intimissimi var fin!

Jag tycker Sofia Woods nya bok är så FIN och dessutom med mitt favoritämne i världen: pasta <3 Den här får tomten gärna komma med!

Blockljus i olika storlekar går åt som smör här hemma under vinterhalvåret och lagret behöver redan fyllas på fastän bara halva vintern har gått :’) Jag brukar köpa mina på Zara!

Jag har tappat bort min favoritmössa från Acne så nu önskar jag mig en ny! Har letat efter den gamla i flera månader men its gooone. Ramlade säkert ur vagnen någon gång :///

Jag älskar dessa sandaler från Toteme!

Jag vet inte om jag någonsin sett en finare klänning än den här???

Åh vad jag tycker att den här är fin, får nog bli en klapp till mig själv! Från Stylein.

Det var årets 6 drömklappar! Vad önskar du dig om du får önska dig vad du vill? Förutom detta önskar jag mig ett semesterboende också :))) Kom igen tomten, låt oss hitta rätt när vi åker ner i vinter!

  1. Jag önskar mig ett underställ i tunn ull! Jag har häst och är i stallet varje dag, mitt gamla är helt utslitet med massor av hål… Det får inte vara för tjockt, då får jag inte plats i ridstövlarna haha, så kraven är höga 🙂 Hoppas hitta ett under rean, vi ska inte byta julklappar i min familj i år, så jag sparar pengarna tills dess.

  2. Jag älskar typ allt från Intimissimi! Nu senast köpte jag sidentrosor och leggings i kashmirmix därifrån. Har dessutom flera av deras bh:ar och sidenpyjamasar. Rekommenderas verkligen 😊👌🏼

  3. Fina saker! Själv önskar jag mig köksredskap, exempelvis knivar. Hade gärna velat få fint porslin också, men är osäker på om jag får plats med det.

  4. Jag önskar mig i princip ingenting och är hopplöst svår att köpa presenter till (eftersom jag köper allt jag vill ha själv). Har sagt att vi behöver en ny stekpanna men det är allt.:) Tycker det är fint att få små saker, som en bok eller något annat som visar att personen har tänkt och valt ut något som de tycker passar mig. Så, gladare för tanken än för dyra saker hur klyschigt det än låter.

    Är däremot väldigt exalterad över att ge bort paket i år, särskilt till min mamma och mina syskonbarn som jag vet får något de länge önskat sig. Mest av allt ser jag fram emot att fira jul med familjen eftersom vi inte gjorde det förra året pga covidskiten…

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi