Sexpectations, modemissar och desk to dinner-hacks

Fredag – kom i rätt fredagsstämning med några favoritartiklar från magasinet!

Forni

Går det att träffa Mr Right på dansgolvet – fortsättning

Förra månaden skrev FORNIs sexpectations en krönika om huruvida det går att träffa Mr Right på dansgolvet eller ej. Nu finns en fortsättning på Almas historia att läsa på FORNI! En målande krönika som slutar i något vi aldrig kunnat ana.

Forni

Såhär vet du om ditt vin går att lagra

Visst är det en trevlig och lockande tanke att få ruva på en fin flaska vin? Om du håller med, är denna artikel perfekt för dig! FORNIs fantastiska sommelier ger oss en guide på vad du behöver tänka på om du vill lagra vin.

Forni

Intervju: Destiny Kuzmic om hur man bygger upp en stark kropp

Destiny Kuznic är personlig tränare och driver dessutom nystartade QZMIC tillsammans med Boris Kuzmic som erbjuder online coachning. Vi har gjort en intervju med Destiny, och pratar om hur man som kvinna bygger upp en stark kropp. Hon delar med sig av massvis med tips som ni inte vill missa!

Forni

Så går Camilla Åstrand från desk to dinner med BaByliss

I samarbete med BaByliss har vi gjort en intervju med Camilla Åstrand om att få ihop tiden med allt från jobb, familj och sociala tillställningar. Hon ger oss dessutom sina bästa hacks när det kommer till att gå från desk to dinner! 

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi